Ahoj baby. Tie ktoré ste rodili plánovanou sekciou, je pravda, že sa robí v 38 tt? Teda o dva týždne skôr, aby nedošlo k prirodzenému pôrodu? 😊 Ďakujem za každú odpoveď.
@mendynka ahoj.. Ja som mala termin 31.1. a planovana sekcia bola 23.1.
@romanka_369 Ďakujem, takže ja pôjdem pravdepodobne teda 8.12. 🤭
@mendynka vela stastia a zdravicka prajem🙂.. A cas je ako bolo povedane len orientacny lebo moze hoc co prist..ja som mala mat o 9 rano a nakoniec som bola vyse 1,5 hodiny na pasoch a malu vybrali o pol 11 lebo mali vela potratov tak robili tie..ale do nemocnice pojdes den pred tym..
Mne robili v 39tt, prijem do nemocnice bol den dopredu, čas mi nepovedali, ale ráno ma brali na sálu ako prvú takze 8.15 bola dcera na svete
@romanka_369 💓
@mendynka ja som mala planovany cisarak 3 dni pred terminom. Do nemocky som prisla na 8.00, mala sa narodila az 13.50. Bola som stvrta v poradi, ale este medzi to prisli 2 akutne.
Ja som mala tiež týždeň pred termínom. Ale do nemocnice som nastupila deň pred. Hneď ráno ma brali
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Robi sa tyzden pred porodom. Ja som bola trikrat a iba raz mi urobili v 37tt pretoze som zacala mat castejsie kontrakcie.