Úzkosť pred pôrodom

5. nov 2024

Mam par dni pred porodom a prepadá ma strašná uzkost, plač bojím sa pôrodu,... mali ste to niektorá? Co vám pomohlo?

gelifil
5. nov 2024

poznam...bola som v takom strese, ze mi z toho prepukol pasovy opar a skoncila som na samotke na infekcnom....takze skus sa upokojit, daj si magnezko, ...mne pomohlo vedomie, ze tam nebudem sama..mas dohodnuteho niekoho pri porode?..manzel sestra kamoska....

zuzana9393
5. nov 2024

Skús sa viac sústrediť na to, že to bude tvoj najšťastnejší deň v živote, lebo konečne si polubis drobčeka ❤️ ono to stojí zato 🙂 ale tiež ma to čaká už 3x a mám stres, toto len tak mudrujem 🤣

gelifil
5. nov 2024

@zuzana9393 moja zlataaaaaaaa😍😍😍

ronie338
5. nov 2024

Ja som stresmen riadny a malý to musel vycítiť lebo sa vypýtal o deň skôr ako sme mali plánovanú SC. Aspoň som nestihla nad tým rozmýšľať. Treba sa zamestnať, magnézium. Skontrolovať tašku do pôrodnice, oblečenie ci je na cestu domov nachystané pre bábo veď to bude veľký deň tiež. Prejsť sa a podobne. Polovička zo mňa salela, ja som bola zaslaná pri prvom už 2 mesiace a snáď každý druhý deň som prerovnavala tašku. A nakoniec keď sme šli v noci sa pýta ci berieme a ja ze neviem ale ze hej veď sa odvezie a keď aj nič tak ráno idem na príjem. Aj sme ju v aute nechali a šiel pre ňu keď mňa vzali na prípravu. Doteraz sa smeje ze keď sme šli vždy sme brali a keď reálne rodím zrazu mi ju netreba. Ale tie obavy sú normálne. My sme minulý rok rodili v rodine viaceré, čiže 6 dokopy a boli sme prvorodicky aj druhorodicky a tie boli rovnako nervózne. A boli prirodzené aj sekcie.

gelifil
5. nov 2024

@ronie338 aj ja som sa pri druhom bala viac

k47
6. nov 2024

Čerstvý vzduch? Masáž pre tehotné? Porozprávať sa s niekým z brandže? Ale možno sa ti tá úzkosť snaží niečo povedať. Je ešte niečo, čo by si chcela zmeniť?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre