Ma niekto skusenost s uzivanim tychto soli na "ulahcenie" porodu, prip. zotavovanie po porode? Funguju na principe homeopatie, tak by ma zaujimalo ci niekto uzival taketo nieco?
vdaka
záleží ktorú konkrétnu minerálnu soľ budeš užívať.....ja mám tiež veľmi dobré skúsenosti, ale nie so slovenským výrobcom, ale s nemeckým 🙂 je to fakt skvelá vec a som rada, že takéto niečo existuje, pretože nie som zástancom chémie 😖
Ja od 6.mesiaca užívam calc phos D6 na kŕče v lýtkach, okamžite zabral, a Nat mur D6 na vysoký tlak, lebo beriem dopegyt, tak ten biomineral beriem ako ďalšiu podporu na zníženie tlaku. Tlak sa zatiaľ drží, u mňa to znamená, že vysoký tlak mi nestúpa a dokonca dopoludnia mám tlak dobrý, ale neviem posúdiť či zabral ten biomineral, ale vzhľadom na na to, že Calc phos D6 zabral okamžite, tak asi má svoj podiel aj Nat mur D6 na stabilizovaní vysokého tlaku. V lekárni mi povedali, že Calc phos D6 je vhodný aj na podporu dojčenia. Potom mi odporúčali v poslednom mesiaci brať biomineral s magneziom. K pôrodu presne ako píše Seva sú relaxačné techniky, čítala som, že veľmi pomáha teplá sprcha počas prvej doby pôrodnej. A na psychiku sú asi dobré homeopatiká, ale to zase závisí od konkrétnej situácie, ktorá nastane.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj, ja takuto sol davam pri zacinajucej viroze, alebo aj pri horucke. ak dostatocne skoro nasadim, tak mam pocit, ze skutocne pomaha. dolezite vsak je aj neznizovat umelo horucku Paralenom, Ibuprofenom .... atd.
Co sa tyka pouzitia pri porode, tam si myslim, ze skor ma vyznam ako prevencia pred infekciou, a na to zotavovanie.
Na ulahcenie porodu skor pomahaju relaxacne techniky, spravne dychanie a partner pri porode 😉