Viem že to je ešte 70 dní ale my s manželom už v plnom prúde nakupujeme hračky,kočík zariaďujeme izbu a čo vy ???? A poradte mi nejaké skúsenosti, ktoré ste zažili.
@bajana pozerám, že fakt sa dievča nudi...a načo nakupuje hračky? To su tie prvorodičky...milion rarohov nakupia za stovky eur a minimálne polovicu nikdy nevyuziju.
no čo ti poviem, my sme 90% vecí nakúpili prvé 2-4 týždne po pôrode 😀 (rodila som 6 týžňov skôr) a prežili sme. Hračky teda minimálne prvé dva mesiace sme nepotrebovali žiadne, medzi prvými boli až hryzátka a hracia deka.
Tak sa pripravujte, na to nemusis zakladat temu, napis to do terminovky
Ja mam o mesiac termin a tiez sme uz skoro kupili kocik aj postielku uz mame sice ešte zabalenu.Aj vecicky v podstate uz nachystane a som aj rada lebo teraz by som uz nezvladala vyberat kocik a behat po obchodoch.Nikdy nevies ci nenastanú nejake komplikacie a budes musiet len lezat ako napr.ja.Takze nevidim na tom nic zle, ked uz sa pomaly chystáte.Je sice pravda, ze netreba to prehanat a kupovať uplne zbytocnosti.Vela veci sa da predsa kupit, ked je babo uz na svete😉
@zildo
lebo niekedy nevladzem už behať a ešte práca a kopu iných starostí
@martina0005 to ti verim a este do toho tie horucavy.Ja tiez nevladzem a vlastne ani nemozem chodit, aby sa mala vo mne ešte udržala 😬
@zildo
ale ja mam v bruchu 2 drobčeky ešte horšie
@martina0005 fuuha, no pokial vladzes tak si uz radšej fakt chystaj je to isto lepsie aj financne,psychicky aj fizicky😊
@zildo svätá pravda
hlavne nekupuj vela oblecenia, babatka velmi rychlo rastu, ani to nevynosia.... na hračky je zavčasu, az ked budu trosku vačšie.... hlavne postielku, kocik, vaničku a plienky tiez nekupuj do zasoby, najskor treba odskusat po jednom baleni, ci im budu pasovat a nebudu mat cervenu ritku a potom kupovat v akciach po viac baleniach....
Ja som mala dopredu nakupene vsetko potrebne a tym myslim plienky, prebalovacie podlozky, krem na zapareniny (zbytocne kupovat, podostavas tolko vzoriek, ze postacia na pol roka) a tiez vanicku a vsetko oblecenie - oprate pozehlene. Najvacsia zbytocnost bola postielka 😀 a ze je kraaasna s baldachynom a vsetkou paradou. Hracky sme mekupovali cobec, vedela som ze drobec podostava kopu veci. Dobre je mat dopredu kocik, nech si vravi kto chce co chce, hlavne ak je k nemu aj vajicko, ktore potrebujes pre drobca uz do porodnice.
@maminkasisa
Ďakujem s oblečením mi aj mama vravela nech nepreháňam a postieľka,kočík to nechcem nechať na manžela radšej nech to už mám
@patka24
ja to tiež tak beriem lebo manželovi by som to nezverila a ja dosť problém násjsť všetko pre dvoch aj oblečenie rovnaké
@martina0005 ved nemusis vsetko kupovat rovnake, ved nic sa nestane, kup par veci ked pojdete k doktorke alebo na navstevu a doma nemusia byt v tom istom, ved aj tak ked sa pogrckaju alebo sa prekakaju, tak ich nebudes preobliekat obidvoch, kocik, postielku si vyber a kupit moze manzel aj ked budes v nemocnici alebo hocikedy ked bude vediet, ktory si si vybrala.... ved vsetko co Ti pochyba sa da dokupit aj neskor....
@maminkasisa
viem že stale v rovnakom nemôžu byť
Už to je všetko jedno včera som potratila
ooooo, to je mi straaaasne luto... drzte sa...
@maminkasisa
Ďakujem ☹☹☹
Boze to mi je luto, ale drzim palce aby to druhe babo bolo v poriadku..
zildo
jja som potratila obe
@zildo môj muž ma zbil
@martina0005 pre boha to co mas za hajzla muza? Az mi slzy vyhrkli.Je mi to strasne luto.To by som mu v zivote neodpustila
@kllamarka ja to neviem posudit.Mozno kazdy sa s tym vyrovnava inak..a nechapem preco by si robila srandu z takychto veci..Vyjadri sa @martina0005
@zildo
pozri mne sú ostatný ukradnutí aspoň že ty to vieš pochopiť a s mužom sa hneď rozvediem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@martina0005 ja ti poradím - nespamuj to tu týmito úžasnými témami... choď s manželom na prechádzku, pospi si, prečítaj knižku....a keď potrebuješ takto o ničom kecat, tak využi skupinu Septembrovky 2016 alebo blog