Už sa pripravujeme

martina0005
3. júl 2016

Viem že to je ešte 70 dní ale my s manželom už v plnom prúde nakupujeme hračky,kočík zariaďujeme izbu a čo vy ???? A poradte mi nejaké skúsenosti, ktoré ste zažili.

bajana
3. júl 2016

@martina0005 ja ti poradím - nespamuj to tu týmito úžasnými témami... choď s manželom na prechádzku, pospi si, prečítaj knižku....a keď potrebuješ takto o ničom kecat, tak využi skupinu Septembrovky 2016 alebo blog

sardinka335
3. júl 2016

@bajana pozerám, že fakt sa dievča nudi...a načo nakupuje hračky? To su tie prvorodičky...milion rarohov nakupia za stovky eur a minimálne polovicu nikdy nevyuziju.

lavinis
3. júl 2016

no čo ti poviem, my sme 90% vecí nakúpili prvé 2-4 týždne po pôrode 😀 (rodila som 6 týžňov skôr) a prežili sme. Hračky teda minimálne prvé dva mesiace sme nepotrebovali žiadne, medzi prvými boli až hryzátka a hracia deka.

moni244
3. júl 2016

Tak sa pripravujte, na to nemusis zakladat temu, napis to do terminovky

zildo
3. júl 2016

Ja mam o mesiac termin a tiez sme uz skoro kupili kocik aj postielku uz mame sice ešte zabalenu.Aj vecicky v podstate uz nachystane a som aj rada lebo teraz by som uz nezvladala vyberat kocik a behat po obchodoch.Nikdy nevies ci nenastanú nejake komplikacie a budes musiet len lezat ako napr.ja.Takze nevidim na tom nic zle, ked uz sa pomaly chystáte.Je sice pravda, ze netreba to prehanat a kupovať uplne zbytocnosti.Vela veci sa da predsa kupit, ked je babo uz na svete😉

martina0005
autor
3. júl 2016

@zildo
lebo niekedy nevladzem už behať a ešte práca a kopu iných starostí

zildo
3. júl 2016

@martina0005 to ti verim a este do toho tie horucavy.Ja tiez nevladzem a vlastne ani nemozem chodit, aby sa mala vo mne ešte udržala 😬

martina0005
autor
3. júl 2016

@zildo
ale ja mam v bruchu 2 drobčeky ešte horšie

zildo
3. júl 2016

@martina0005 fuuha, no pokial vladzes tak si uz radšej fakt chystaj je to isto lepsie aj financne,psychicky aj fizicky😊

martina0005
autor
3. júl 2016

@zildo svätá pravda

maminkasisa
3. júl 2016

hlavne nekupuj vela oblecenia, babatka velmi rychlo rastu, ani to nevynosia.... na hračky je zavčasu, az ked budu trosku vačšie.... hlavne postielku, kocik, vaničku a plienky tiez nekupuj do zasoby, najskor treba odskusat po jednom baleni, ci im budu pasovat a nebudu mat cervenu ritku a potom kupovat v akciach po viac baleniach....

patka24
3. júl 2016

Ja som mala dopredu nakupene vsetko potrebne a tym myslim plienky, prebalovacie podlozky, krem na zapareniny (zbytocne kupovat, podostavas tolko vzoriek, ze postacia na pol roka) a tiez vanicku a vsetko oblecenie - oprate pozehlene. Najvacsia zbytocnost bola postielka 😀 a ze je kraaasna s baldachynom a vsetkou paradou. Hracky sme mekupovali cobec, vedela som ze drobec podostava kopu veci. Dobre je mat dopredu kocik, nech si vravi kto chce co chce, hlavne ak je k nemu aj vajicko, ktore potrebujes pre drobca uz do porodnice.

martina0005
autor
4. júl 2016

@maminkasisa
Ďakujem s oblečením mi aj mama vravela nech nepreháňam a postieľka,kočík to nechcem nechať na manžela radšej nech to už mám

martina0005
autor
4. júl 2016

@patka24
ja to tiež tak beriem lebo manželovi by som to nezverila a ja dosť problém násjsť všetko pre dvoch aj oblečenie rovnaké

maminkasisa
4. júl 2016

@martina0005 ved nemusis vsetko kupovat rovnake, ved nic sa nestane, kup par veci ked pojdete k doktorke alebo na navstevu a doma nemusia byt v tom istom, ved aj tak ked sa pogrckaju alebo sa prekakaju, tak ich nebudes preobliekat obidvoch, kocik, postielku si vyber a kupit moze manzel aj ked budes v nemocnici alebo hocikedy ked bude vediet, ktory si si vybrala.... ved vsetko co Ti pochyba sa da dokupit aj neskor....

martina0005
autor
4. júl 2016

@maminkasisa
viem že stale v rovnakom nemôžu byť

martina0005
autor
6. júl 2016

Už to je všetko jedno včera som potratila

maminkasisa
6. júl 2016

ooooo, to je mi straaaasne luto... drzte sa...

martina0005
autor
6. júl 2016

@maminkasisa
Ďakujem ☹☹☹

zildo
6. júl 2016

Boze to mi je luto, ale drzim palce aby to druhe babo bolo v poriadku..

martina0005
autor
6. júl 2016

zildo
jja som potratila obe

martina0005
autor
6. júl 2016

@zildo môj muž ma zbil

zildo
6. júl 2016

@martina0005 pre boha to co mas za hajzla muza? Az mi slzy vyhrkli.Je mi to strasne luto.To by som mu v zivote neodpustila

bajana
6. júl 2016

@zildo klud, dievca sa tu vyborne bavi...

zildo
6. júl 2016

@bajana a to ty mozes vediet odkiaľ?

kllamarka
6. júl 2016

@zildo Lebo normalne zena nepise na MK a nezaklada temy ked potratila vcera. Vcera!!!! Plus detaily, ze ju muz zbil... wtf... si zrataj co robis ty ked ta muz zmlati a vcera by si potratila 2 deti. Hmmmmm

zildo
6. júl 2016

@kllamarka ja to neviem posudit.Mozno kazdy sa s tym vyrovnava inak..a nechapem preco by si robila srandu z takychto veci..Vyjadri sa @martina0005

bajana
6. júl 2016

@zildo pretoze sa niekto nudi...

martina0005
autor
7. júl 2016

@zildo
pozri mne sú ostatný ukradnutí aspoň že ty to vieš pochopiť a s mužom sa hneď rozvediem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre