Už 8. deň prenášam. Ako vyvolať pôrod?

2231987
8. jún 2017

Baby uz 8den prenasam a stale nic. Gynekolog ma vypisal na lezanie do nemocnici...som tu ako na dovolenke pomali. Po termine a stale sa nic nedeje. Prosim vas co vam zabralo na spustenie porodu? Uz som chodila aj po schodoch, jedla ananas a nic sa nedeje. Dakujem za kazdu radu

sardinka336
8. jún 2017

@2231987 sex....spermie obsahuju prostaglandíny podobne ako čipky na vyvolanie porodu ....ale tak to je asi nerealne ked si v ,,špitlíku,,.
Skratka...išlo dnu, musí aj von. A len pekne oddychuj, v nemocnici ta nenechaju dlho ,,dovolenkovat,, a porod ti spustia. Všetko ostatne ako ananas a neviem čo su tiez len babske rady, jednej mozno pomohli a druha ti povie ze blbost najväčšia.

mata128
8. jún 2017

@2231987 vrela sprcha na krize,fakt kolko znesies....na brusko iba tepla,taka aby ta nepalila a hlavne drobca....ja som prenasala,v pondelok som mala nastupit na prijem....skusali,sme mozne aj nemozne....dala som si na odporucanie svavrinej,ktora je gyn.sestricka,takto sprchu vecer dva krat,v noci raz,nadranom mi odtiekla voda....od odtecenia plod.vody bol maly na svete za hodinu a pol a to mal 4270g a 54cm.....aj 10min ked v tej sprche budes stat....len vravim,na krize kolko teplu znesies,na brusko,samozrejme,len taku light

adia11
8. jún 2017

mne pomohol horuci kupel

ja_nka
8. jún 2017

Mne nepomohlo nic..Ani sex, ani horuca voda, ani chodenie po schodoch..viem o tom, ze niektore zeny piju nejaky "drink", tusim tam mide nejaky alkohol ci co..Na toto by som sa ja teda nedala... V nemocnici ta nenechaju dlho lezat a abudu vyvoalavat...drzim prsty 🙂

natalushka
8. jún 2017

Skus tonik😅chinin v nom vraj sposobuje stahy maternice..

ninka123
8. jún 2017

Ja som pila caj z malinovnika, cvicila tie cviky z predporodnej pripravy na panvove dno a sex (doma 😉 ) potom v nemocke po odteceni vody bez kontrakcii schody a horuca sprcha na krize 🙂 (ako pise mata128)

5petusik55
8. jún 2017

Co najhorucejsia sprcha aku len znesies 🙂 ja som este vecer pred porodom skakala na fitlopte, na styroch som sa hupala dopredu a dozadu a robila kruzivw pohyby v panve 🙂

kacenka0708
8. jún 2017

Vyskusaj si urobit caj z bazalky, majoranky,10 klincekov a 1celu skoricu. Vypi asi liter za den. Ja osobne som porodila na 3 den co som ho pila. Poznam aj baby, ktore isli rodit na druhy den ked ho pili. Mozno pomoze aj tebe. Drzim palce

1988majka
9. jún 2017

20 ml ricinoveho oleja / z lekarne/ + 2dl marhuloveho kompotu alebo marhulovej stavy. bude ta aj trochu prehanat / apon nebudes potrebovat klystir/ a do poldna sa spustia kontrakcie. drzim palce

bubbinaa
9. jún 2017

Najúčinnejší je podľa mňa sex, no keďže si v nemocnici, tak z neho asi nič nebude 🙂 Podľa mňa to príde každú chvíľu. Len to treba vydržať a ver viem o čom hovorím, lebo ja som prenášala skoro 12 dní a tiež ma išlo porážať. Držkaj sa.

lubina
9. jún 2017

@2231987 ja som prenasala 11 dni, tiez som jedla ananas 🙂, sprchovala sa atd, atd a nic...dokonca aj tonic som pila...proste dietatko vedelo kedy ma prist...dr povedala, ze cakame do 14 dni a ze potom uz pojdeme na to. Na 11 den sa mala narodila prirodzenou cestou...drzim palce nech uz mas babatko v rukach

anjelicek26
9. jún 2017

Popros nech ti spravia hamiltona... a ten ricinovy kokteil ak si pod dozorom v nemocnici skusit mozes tiez... ananas je tiez dobry tip, sex asi jedine s doktorom a to ta lakat nebude ked si tam zavreta 😂 Sestra prenasala oboch synov vyse 2 tyzdnov 🤐

morena32
9. jún 2017

Skus silnejsi skoricovy caj

juliet86
9. jún 2017

Skus verit svojnu dietatku a telu ze ony vedia kedy to chcu spustit. Vedia presne kedy sa spojila spermia s vajickom kedy sa usalasili a vydrz tychto par dni ako si uz vydrzala cele mesiace. Tak ako pride menstruacia pride aj porod

elenita
9. jún 2017

No ja neviem, autorka sa už neozýva, žeby to predsa len už na ňu prišlo? 😎

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre