Ahoj dnes som bola na poradni som 37tt krcok mám mierne skrátený a otvorená som na spic prsta pani doktorka sa tak vo mne porsturala bolestivo že ked som prišla domov začal zo mňa po troche odchádzat krvavý hlien to bude asi tá hlienova zátka no ale nieje to skoro ked termín mám 16.augusta čo myslíte??? 🙂
ahoj ak je to len krvavé tak to bude asi len z vyšetrenia, keby to bolo také hnedo zeleno krvavé tak to možno bude tá zátka ale ani to ešte neznamená že sa to rozbehne, veľa zdravíčka prajem a nech všetko dobre dopadne
@ada510 mne sa tak hlien. zatka zacala tiez uvolnovat po vysetreni na poradni v porodnici. Uz som sa aj zacala otvarat, tak si ma tak nechali, lebo si mysleli, ze v ten den porodim (40tt). Dopadlo to tak, ze porod nie a nie, zostala som otvorena asi na 2-3cm a tyzden zo mna ta zatka vychadzala (cim dalej tym viac krv. tuheho hlienu) - az potom ma natvrdo vyvolali. Tak ja len, ze ked sa ti uvolni zatka, nemusi to hned nic znamenat.. mozno len to, ze coskoro.. na tvojom mieste by som sa viac setrila, aspon do uk. 38tt 😉
@ada510 mne odisiel ten hlien naraz ale bolo ho naozaj vela, take riadne velke slepacie vajce. cize ak ti len trosku odislo asi je to ok, ale urcite radsej zavolaj lekarke. po odteceni hlienovej zatky vraj moze trvat aj 2 tyzdne kym dojde k porodu, ale obycajne je to o dost skor. u mna 2 dni.
@doliva
@canama ale na antolskej ani poriadna doktorka neni teraz setci majú dovolenky tá čo tam bola neska este ani nebola zatestovana čiže bola len lekár a nie gynekológ porodnik teraz sú tam len taký a aj to je problém sa k ním dostať som tam presedela celý deň neska nateraz to prestalo takže uvidíme ale inak mi povedala že mám chodiť a niečo robiť lebo že aby som neprenasala...
@canama
@katren
@babul83 asi to bolo len z vyšetrenia lebo teraz už sa nič nedeje ale mám pocit že mi tam niečo naschvál akokeby uvolnovala tá lekárka lebo nikdy predtým to takto nebolelo ani netrvalo tak dlho...:/ no a moja ambulantna má dovolenku ako vsetci...ale aj by som bola rada keby sa už vypýtal von ale až ked skočí toto teplo hrozné bo rodiť v tomto pekle nezelam nikomu...:/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ada510 a nemohlo to byť z vyšetrenia?