Ahojte v utorok mam na gynde príjem buud hne vyvolavat porod? Ked termín pôrodu som mala 2.4 ci ako to bude postupovať kedy mi to vyvolaju
Ja ked som sla na prijem,tak po vysetreni mi vyvolali hned. Do 2h dom porodila
Ja som sla na prijem 6 dni po termine, pri jednom aj pri druhom. Syna(7 r.) mi vyvolavali hned, pri dcere cakali...prijali ma v pondelok, v stredu na vizite som bola na 5cm tak ma poslali uz hore do porodnice. Bolesti som nemala tak ma poslali do sprchy, spravili klystir, napichli oxytocin a stale nic. Tak mi pichli vodu a do 50 minut bola na svete. Cele aj s vizitou to trvalo asi 3 a pol hodiny.
@miska7754 ja som dostala injekciu a potom infuziu a v nej tiez nieco
Áno, začína sa hneď vyvolávať, ako ta príjmu, uložia na izbu atď. Spôsob ma asi každá nemocnica svoj, bud injekcia, infúzia, tablety do pošvy... Alebo majú svoj postup. Všetko ti určite vysvetli potom doktor, alebo sa pýtaj ho rovno všetko, čo ťa bude zaujímať
Ja som mala tak na príjem na vyvolávanie, av tú noc sa mi doma začal pôrod sám. Čiže kľudne ešte môže to tak začať aj u teba 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@miska7754 zvyčajne hneď začínajú v ten Den, načo by si tam cely deň inak trčala