Ahojte,strašne mi tvrdne bruho ale aj male mi stale tlač,lebo ma malo miesta.Boli ma v podbrušku a cítim každe otočenie hlavičkky.Do porodu mam 11dni a som druho-rodička.Pri prvom mi museli porod vyvolat,tak to neviem porovnat.Je možne že sa to bliži?
Tvrdnutie bruška je pri konci tehotenstva normálne. Ak začneš mať také bolesti ako keby menštruačné, bolesť v podbrušku a krížoch, tak nejak to začalo u mňa. Odišla mi zátka a do 12 hodín mi začali tieto spomenuté bolesti. Potom postupne prišli kontrakcie. Potom môžeš si urobiť kúpeľ, ak by bolesti odišli, boli to poslíčkovia. Ak by zosilneli, tak to už začína. Tiež som bola druhorodička a prvé som rodila sekciou.
Ahoj, ja mam termin o 8 dni a presne tak ako si natom ty , som aj ja us asi viacej ako tyzden 😒 a bola som aj minuly tyzden na poradni a to mi dokt,povedal,ze je vsetko v uplnom poriadku 😉
Ja mam 12 dni do terminu, poslickovia sa mi dostavili prvykrat vcera...dve hodiny po poradni, ako menstruacne bolesti plus stvrdnute brucho...hodinu som sa ani pohnut nemohla...iba lezat na postely...a dneska sa to zase zopakovalo....uff
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
podla mna sa to blíži určite,ale pre pokoj na srdiečku rano zajdi k lekarovi nech sa pozrie 🙂 radšej 100x s hlupostou k dr..ako raz a neskoro...držím prsty 🙂 čochvíla budeš mamička zas 🙂 nech to dobre dopadne 🙂.