Tvrdenie bruška v 39tt.

manda13
17. aug 2019

Ahojte som v 39 tt. Už tižden má bolí bruško a tvrdne mi každú pol hodinu mala sa mi dáva na bok a prevaluje sa robí mi také kopce .... Boli ma aj celá panva silnejšie ako predchádzajúce dni neviem v akej miere a koľko mám čakať a ísť do nemocnice doktorka povedala že pokiaľ nemám veľké bolesti alebo neodtecie voda nemám sa nahliť... Som nepokojna pretože mi tvrdne v kľude a hlavne aj v noci už ani spať a uložiť sa nič .naposledy som bola minulý týždeň v nedeľu a doktorka mi povedala že mám mierne kontrakcie odvtedy je to tižden a stále nič myslíte že mám čakať a že sa mi pôrod rozbehne sám ?

carduelis
17. aug 2019

Počkaj. Naozaj zbytočne by si sedela v nemocnici. Ak cítiš pohyby a nepozoruješ krvácanie tak vydrž 🙂

manda13
autor
17. aug 2019

@carduelis hýbe sa stále práveže 🙂 veď toto že už stále som taká že som aj chcela ísť a potom zase tam ležať nevyspat sa nič ... Neviem čo urobím termín mám už tento týždeň tak snáď sa to samé rozbehne... najhoršie je že neviem do akej miery mám mať tie bolesti

kaia
17. aug 2019

Ak Ti bude tvrdnut brusko v pravidelnych intervaloch (5 min), tak chod 😊

diana20
17. aug 2019

@manda13 no mne hovorili, že keď budem mať pravidelne každých 10 minút hodinu tak radšej do nemocnice.. a ak sú kratšie intervaly ako 10 minút tak by som šla po pol hodine radšej... lepšie sedieť skoro v nemocnici ako porodit doma alebo, ešte horšie, v aute...

manda13
autor
17. aug 2019

@diana20 veď áno to si neviem predstaviť 😁 ale to je to že ja už to mám tižden hlavne do rána keď ležím sa mi prevalí na bok tlačí má a potom sa mi to poobede ukľudní vždy takže som s toho mimo už 😁

gabuliacik
17. aug 2019

@manda13 zapisuj si intervaly v kt ti brusko tvrdne.. tam sama uvidis,ci su to uz ozaj kontralcie... ked to zacne mat nejaku pravodelnost... citis aj troska krize,alebo tlak dole?

diana20
17. aug 2019

@manda13 inak mne ani plodova voda nepraskla ani pri prvom, ani pri druhom, takže na to sa nespoliehaj.. ani to nemusí silno bolieť.. podľa mňa sa treba pozerať hlavne na tu pravidelnosť..stopovat odstupy medzi kontrakciami.. a radšej prísť skoro do nemocnice alebo aj zbytočne.. ja som inak takéto kontrakcie mala od piateho mesiaca stále aj 30 krát za deň takže neboj sa toho.. 😉

manda13
autor
17. aug 2019

@gabuliacik kríze má nebolia apsolutne celé tehotenstvo iba lonová kosť taký tlak to mám už dva týždne ale už je vedší než bol cez týždeň... Veru budem si to písat a uvidím 🙂

gabuliacik
17. aug 2019

@manda13 urcite si zapis kazde tvrdnutie... uvidis ci mas pravidelnost. Ak ano,tak pod 10min do hodiny by sa malo ist...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre