Ahojte som v 39 tt. Už tižden má bolí bruško a tvrdne mi každú pol hodinu mala sa mi dáva na bok a prevaluje sa robí mi také kopce .... Boli ma aj celá panva silnejšie ako predchádzajúce dni neviem v akej miere a koľko mám čakať a ísť do nemocnice doktorka povedala že pokiaľ nemám veľké bolesti alebo neodtecie voda nemám sa nahliť... Som nepokojna pretože mi tvrdne v kľude a hlavne aj v noci už ani spať a uložiť sa nič .naposledy som bola minulý týždeň v nedeľu a doktorka mi povedala že mám mierne kontrakcie odvtedy je to tižden a stále nič myslíte že mám čakať a že sa mi pôrod rozbehne sám ?
Ak Ti bude tvrdnut brusko v pravidelnych intervaloch (5 min), tak chod 😊
@manda13 zapisuj si intervaly v kt ti brusko tvrdne.. tam sama uvidis,ci su to uz ozaj kontralcie... ked to zacne mat nejaku pravodelnost... citis aj troska krize,alebo tlak dole?
@manda13 inak mne ani plodova voda nepraskla ani pri prvom, ani pri druhom, takže na to sa nespoliehaj.. ani to nemusí silno bolieť.. podľa mňa sa treba pozerať hlavne na tu pravidelnosť..stopovat odstupy medzi kontrakciami.. a radšej prísť skoro do nemocnice alebo aj zbytočne.. ja som inak takéto kontrakcie mala od piateho mesiaca stále aj 30 krát za deň takže neboj sa toho.. 😉
@gabuliacik kríze má nebolia apsolutne celé tehotenstvo iba lonová kosť taký tlak to mám už dva týždne ale už je vedší než bol cez týždeň... Veru budem si to písat a uvidím 🙂
@manda13 urcite si zapis kazde tvrdnutie... uvidis ci mas pravidelnost. Ak ano,tak pod 10min do hodiny by sa malo ist...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Počkaj. Naozaj zbytočne by si sedela v nemocnici. Ak cítiš pohyby a nepozoruješ krvácanie tak vydrž 🙂