Tri sekcie a štvrté tehotenstvo

miskachrumka
24. feb 2023

Ahoj hľadám skúsenosti mamičiek...čo majú za sebou tri sekcie a sú tehotné alebo boli tehotné 🙂 ako prebiehalo tehotenstvo po troch sekciách a aký bol pôrod 🙂 ďakujem

pribinak
24. feb 2023

@miskachrumka moja kamoska má 4 sekcie, má 4 zdravé deti a aj ona je ok. Mala dobrého lekára, ktorý ju nestrašil ale sa zameral na podporu
Mala viac kontrol kvôli jazvam, musela sa viac šetriť, ale všetko ok

miskachrumka
autor
24. feb 2023

@pribinak ďakujem ... Ešte sa opýtam aký vekový rozdiel mala medzi 3 a 4 dieťatkom?

miskachrumka
autor
24. feb 2023

@pribinak a ešte sa opýtam v ktorom TT jej robili sekciu tu 4tu ?

pribinak
24. feb 2023

@miskachrumka 2 roky, aj medzi 1. a 2. dieťaťom

pribinak
24. feb 2023

@miskachrumka a v ktorom týždni? To fakt neviem

miskachrumka
autor
24. feb 2023

@pribinak waw nepovedali jej že je to veľmi skoro 2r po 3tej... obdivujem odvahu

pribinak
24. feb 2023

@miskachrumka povedali, ale ako sim napísala mala moderne zmýšľajúceho lekára, ktorý ju nestrašil a skôr sa zameriaval na jej podporu

V západnej Európe 4 sekcie nie je nič nezvyčajne, my mame veľmi konzervatívne zmýšľajúcich lekárov. Ak je všetko ok, tak nie je dôvod mat paniku.

dzescebuly
25. feb 2023

@miskachrumka mám známu ktorá má 4 deti (sekcia) a rozdiel medzi deťmi je 1 rok 😱pri štvrtom dieťati povedal dr len toľko že ak sa niečo stane tak si to neberie na zodpovednosť.nastastie všetko bolo v poriadku,aj deti aj mamička

miskachrumka
autor
25. feb 2023

@dzescebuly waw 😱 ona ešte to štvrté čakala viac ako jedno ?

lenkalenka1987
25. feb 2023

Ja som s takou ležala na izbe. Veľmi jej chceli pri sekcii spravit aj sterilizáciu, lebo vraj ohrozuje nezodpovednosťou nielen seba na zivote, ale aj deti, že zostanu bez matky. Sterilizáciu si nedala, podľa mna má už odvtedy ďalšie tri deti.

miskachrumka
autor
25. feb 2023

@lenkalenka1987 no pri 4tom by som so sterilizáciou súhlasila

miskachrumka
autor
16. mar 2023

Nikto viac ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre