Ahojte caka ma tretia sekcia tak by som sa rada poradila co si vziat do porodnice okrem tych beznych veci aby som si to po zakroku ulahcila? Citala som nieco o poporodnpm pase...
ahoj, chcem sa spytat, ci uz mas po sekcii alebo este pred a ked este pred, chcem sa spytat, preco dalsia sekcia? ja mam dve deti - sekciou - ale teraz mi bolo povedane, ze kludne mozem rodit normlane, dakujem za info
@zuzmka ahoj este nemam po az o cca mesiac....pri oboch sekciach boli komplikacie a po druhej sa mi urobili vzrasty na jazve a deticky boli dost velke tak preto sa moj dr rozhodol aj pre tretiu
@zuzanajamriskova drzim ti velmi palce, nech sa das co najrychlejsie dokopy, nech ficis o sto dvesto co najskor ;) ja mam termin 25.7., zatial sa mi nik nevyjadril, ze by to musela byt znova sekcia, ja mam od poslednej rozdiel 7 rokov, nikdy som s jazvami nemala problemy..ako ti zistili vzrasty, co to vlastne je, ako viem ci ich nahodhou nemam aj ja? ja by som velmi rada rodila normalne, ale tada aj za normalnych podmienok ;) dakujem za informacie 🙂
@zuzmka dakujem....no o vzrastoch mi povedal len moj doktor...ja som tiez nevedela ze ich mam...jazvu by ti mali skontrolovat na sono vysetreni
dakujem za info, zatial mi nikto nic nekontroloval, tak hadam aj k tomu pride.... tak nech nam to obom dopadne na jednotku ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som nemala nic a vsetko bolo v pohode. Rozhybala som sa sup sup. Doma dve deti a tretie male, nemala som cas mysliet na nic.