Ahojte chcem sa opýtať, viem ze už je možno neskoro na také otázky, keďže zachviľu mam termín, len čím sa viac blíži začínam mať strach a obavy.Druhy cisarsky som mala 5.2.2020 a ten treti ma čaká teraz termín mam 11.7. 2022 je to podľa vás dostatočný odstup aby sa rána zahojila? Mali ste niekto aj skôr tretí cisarsky ako s odstupom 2 roky? A ako ste sa zotavovali? Tiež si hneď dávam sterilizaciu doporučil mi to lekár. Ďakujem všetkým za odpovede
Tazko povedat, medzi druhym a tretim som mala 4 roky rozdiel a az pri porode sa zistilo ze hrozila riadna ruptura. Medzi druhym a tretim 5 rokov a bolo vsetko uplne ok.
@lenuska333 individualne... kamoska ma 4 deti, vsetky sekciou , posledni dvaja su 1,5roka po sebe... dalsia mala za 8rokov 5 deti a vsetky sekciou, zvladli, vsetci zdravi, ona fit akoby nic.... jasne, ze mas obavy, ale zvladnut sa da... dobry lekar vie mudro a kompetentne poradit a upokojit. Drzim.palce
@lukasko12 nebojte sa ja som mala cisarsky 1x 2012 2x 2020 a 3x2022 a nastasie dopadlo všetko v poriadku a dala.som si urobiť sterilizaciu a mam pokoj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lenuska333 ahoj, ja som mala prvý 7/2010
Druhý 3/2020 a tretí 5/2021 a v pohode. Doktor mi ešte povedal, že maternica zahojena, aj všetko ok, len už veľmi zjazvena po šití a už by ďalšie tehotenstvo mohlo mať fatálne následky.
Neboj, bude všetko ok, veď si sledovaná doktorom.