Tretí cisársky

vladkabalazova
3. jan 2025

Ahojte chcem sa opýtať mešká mi menštruácia a myslím si že som tehotná nieje to ešte iste počkám ešte týždeň a urobím test. Problém je v tom ze som mala pri dvoch deťoch dve cisárske rezy ten druhy bol pre 4,5rokom a ak som ozaj tehotná vadilo by aj tretí raz mat cisársky? Obávam sa aby sa čosi nestalo tomu drobcovi ale aj mne lebo kto by sa postaral o deti atď. Co myslite mohla by som mať aj tretí raz sekciu?

lucia147852
3. jan 2025

Sú ženy, ktoré majú 5 aj 8 sekcii. Ideálne to neni, ale všetko závisí od jazvy. Treba riešiť s dr, my ti do brucha nevidíme. Ak sa pýtaš, či ti ju spravia, tak samozrejme že áno.

puupava15
3. jan 2025

@vladkabalazova ja mam za sebou 3 cisárske a v pohode úplne.

kristina82
3. jan 2025

@vladkabalazova ja som mala 3

kavasmliekom
3. jan 2025

@lucia147852 to fakt poznáš niekoho, kto má 8 sekcii? 🙄

kavasmliekom
3. jan 2025

Mam 3 sekcie, tretia už bola taka, ze doktori krútili hlavami, že zázrak, keď prežila maternica.

ayato
3. jan 2025

Aj ja mám 3. Medzi druhou a treťou aj malý časový rozostup. Všetko bolo v poriadku, ale po poslednej som sa už nechala sterilizovať.

lucia147852
3. jan 2025

@kavasmliekom áno 🙈

magdalenal
3. jan 2025

@kavasmliekom ja ano, kamoska minuly rok 8 sekcia a vsetko v poriadku, aj tehu aj porod, aj hojenie.... v okoli mam viac kamosiek, co maju aj 4 a 5 sekcii, mali stres zo zaciatku, niekotre.museli zmenin gynekologa, lebo ich nechcel dalej vysetrovat, ale zvladli a maju zdrave deti, aj ony sa dali rychlo dokopy...raz darmo, niektore telo to da bez vacsich problemov, ja som.mala rizikovu uz druhu, niektore uz po prvom nemozu.... tym ze zdravotnictvo od cias nasich mam sa posunulo a vysetrenia su hlbkovejsie, da sa to zvladnut

pininka1
4. jan 2025

Mam tiež tri, rozdiel máš dostatočný, len by ta mali viac sledovat

vladkabalazova
autor
4. jan 2025

@pininka1 ďakujem trocha ma to ukludnilo no bojím sa aj tak lebo mam močové kamene a stent zavedený v oblicke

pininka1
4. jan 2025

@vladkabalazova držím place, aby to bolo ok. Ja som mala paradoxne problém pri druhom, ale až pri pôrode sa to zistilo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre