Ahojte, zaujimalo by ma ci sa predporodna priprava zaznacuje aj do tehotenskej knizky ? Pocula som ze v porodnici to vyzaduju, tak ma zaujima ze odkial vedia ci som niekam chodila alebo nie ?
Nie. Oba pôrody bez prípravy
@maria1310 nie ale doporučujem 🙃🙃🙃
Nie. U mňa prvý krát úplná zbytočnosť - nakoniec bola naplánovaná sekcia. A pri druhom tehotenstve som nad prípravou už ani nerozmýšľala.
Nepocula som o tom a ani sa ma to nikto nepytal.
Netreba. Ja som nesla, lebo som mala mat planovany CR, kvoli zdravotnym problemom. Potom som lutovala, ze som nechodila, lebo ma nechali klasicky a nakoniec bol akutny CR.
Nie je to povinné, ale pre niekoho je to možno fajn.. ja som sa tiež chcela zúčastniť, ale kvôli korone to v okolí nikde nerobia
@veronika3110 sú rôzne možnosti aj počas korony.. ja som napr absolvovala predporodnu prípravu online a bolo to fajn
@maria1310 https://predporodna-priprava.sk/sluzby/
Plus ako poistenkyňa Union som ju mala zdarma.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@maria1310 počujem o tom prvý raz že by niečo take kontrolovali 🙈 mňa sa len opýtali či som nejakú prípravu absolvovala ale ono to povinné nie je