Ahojte mamicky, chcela by som sa spytat ci nahodou nemate podobnu skusenost. Dnes som 10 den po prirodzenom porode a stale mam pocit ako keby mi chcela vyliezt maternica von, mam to vzdy ked sa postavim a dost mi to strpcuje zivot a este viac neprijemnejsie je, ze ked drzim maleho na rukach, skratka citim tlak na spodok. Cely cas som mala malickeho nizko polozeneho aj ma to pocas tehu bolelo. Myslite, ze by sa to mohlo casom zlepsit, alebo hrozi plastika?, panvove dno sa mi este poriadne cvicit neda, lebo som tam dole este ubolena zo zasivania :( budem vdacna za vsetky prispevky, dakujem 🙂
Jo,prejde to,treba vydržať,pre mňa to hojenie bolo horšie ako pôrod 🙂
To prejde. Mne teda nie po 600nedeli ale prešlo to. A tiež ma to veľmi bolelo
Svaly sa zacinaju stahovat a organy sa snazia vratit na svoje miesto, tak ako boli ulozene pred tehu
Ono by to malo prejst, hlavne ak kojis tak rychlejsie, kojenie napomaha stahom maternice.
No pri kazdom menzese mozes mat ten pocit naspat
Ja prve dva dni odmietam ist von
Mam bolestive tlaky a silne krvacanie
Konecne som malu odstavila a dala si predpisat HAG tak uvidim, ci mi to pomoze
Po prvom dietatku som to nemala a tam som mala brutus porod. Az po druhom, kt. bol lahky
U mna bol tiez porod lahky, prakticky na 4 zatlacenia...no nastrih bol nutny. Uff tie tlaky su fakt neprijemne, ale tak vidim, ze nas je viac s tymito skusenostami, ja,som sa bala ci sa mi uz maternica neprepadava... :( A to som pred tehu vsetko cvicila, liezla po horach a s tymto by som nepresla ani k nam do potravin :( kojim a na polovicu dokrmujem, maly je hladosko a mliecka zatial tolko nemam, ale verim, ze sa to rozbehne. No verim, ze ked to preslo Vam prejde aj mne 🙂 a na prvy MS som teda zvedava...joj co si my zeny musime pre babatinka vytrpiet :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prejde to po šestonedelii 🙂, len treba vydržať.