Tesne pred rizikovým pôrodom

2. aug 2024

Ženy co ste mali rizikove tehotenstvo (viacero komplikacii) alebo aj zdrave tehotenstva… stranili ste sa kontaktu s inymi ludmi dva tyzdne pred porodom? Resp v 9 mesiaci? Nalepi sa na mna vsetko mam pocit teraz a rozmyslam ci to nie je prehnane takto riesit…. Ze stranit sa ludi… atd pokial neporodim no a potom kvoli babatku zas. Aspon prve tyzdne urcite. Ale teraz mi skor ide o koniec tehotenstva.

di1234
2. aug 2024

A je tu nejaký reálny dôvod na takéto stránenie sa? V zmysle, že neviem máš oslabenú imunitu alebo by ťa mohlo niečo ohroziť?

kacena4
2. aug 2024

nie nikdy a rizikove som mala vsetky tehu

autor
2. aug 2024

@di1234 no v porovnani z pred tehotenstvom ju mam oslabenu. Ale tak nie nejak extremne… proste nechcem rodit s horuckou alebo zapchatym nosom. Neviem ako by to prebiehalo. Hmm takze prehanam podla vas? 😀

taktotedanie
2. aug 2024

Snad sa chces izolovat? To nevychadzaj z bytu a nevyberaj ani postu co ak postar mal nadchu alebo covid a dotkol sa vasej schranky
A chorobu ti moze priniest aj partner tak sa izoluj aj od neho a ak ms domace zvierata tak aj od nich

di1234
2. aug 2024

Áno myslím, že rozhodne preháňaš 😀, ale samozrejme je to na tebe. Rob tak, aby ty si sa cítila komfortne. Ja som sa počas celého tehu nevyhýbala absolútne ničomu a som za to veľmi vďačná. Ale chápem aj keď to má niekto inak 🙂

fantaghiro21
2. aug 2024

tak ja som mala rizikove vsetky a vsetky som poctivo prelezala...takze kto neprisiel za mnou, ja som nemohla 🙂

vejapa76
2. aug 2024

Rob tak ako to ty sama cítiš. Ak máš potrebu sa strániť tak sa stráň. Dva týždne do pôrodu ubehnú rýchlo. A po pôrode sa aspoň v kľude s bábom adaptujete. Ak to tak cítiš tak to tak sprav. To ti píšem napriek tomu že u nás sa premlela celá rodina už od prvého dňa čo som prišla z pôrodnice domov.

nikpa
2. aug 2024

Nie, nestranila a ani sa to nedalo. Ležala som v preplnenej nemocnici kde sa pri mne každý deň striedala iná ,,spolubývajúca,, a všetko bolo v poriadku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre