Caves
Baby ako vam vysli terminy porodu?Rodili ste skor,neskor v den terminu?
Chcem pocut vase skusenosti ci porod vychadza vacsinou na den terminu.
na termin to tusim vyjde iba v styroch percentach... 🙂 ... mne sa mala narodila dva dni pred terminom... alebo... bol iba zle vypocitany termin? 😀
No mne sa prvy syn narodil o 3 tyzdne skor, ale to mi vyvolavali porod, takze to sa nerata a druhy sa narodil o 7 dni neskor.
ahojky holky mě se syn narodil o 14 dní dřív...... 🙂
Ahoj holky, mě se syn narodil jeden den po termínu 🙂
ahojcek,
mne sa narodil maly dva dni po termine....ale lekarka mi vravela, ze dievcata maju tendenciu sa rodit pred terminom a chlapci po termine - su lenivejsi 🙂
ahojte 🙂
mne sa Matko narodil presne v den predpokladaneho terminu... mala som sice viac terminov, ale ten, v ktorom sa mi narodil maly, bol ako prvy 😉
my sme mali TP 24.1.2006 a maly sa narodil 8 dni po termine 1.2.2006
no, ja som mala termin pocitany podla posledneho menzesu na 15.5.2006, ale vedela som, ze som otehotnela tak tyzden po,rodila som 20.5.2006 a doktor, ktory ma rodil mi povedal, ze podla prveho merania plodu mal byt termin presne 20.5.2006. tak som nakoniec rodila na den presne.
ale mozeme my pocitat kolko chceme, nasi drobci v tom brusku maju aj tak svoje kalkulacky a urobia si po svojom 🙂
no, tak mne podla usg merani vsetci (aj doktor) tvrdili, ze to bude urcite o tyzden skor a vidite, prenasam, bez nejakej perspektivy, ze by sa to malo skoro zacat. Je to blbe na psychiku takto na konci, tak sa radsej urcite nepripravujte na to, ze porodite skor ako v termine, ktory vam urcili podla poslednej MS... 😉
papula,
já měla termín 4.7. a 5.7. a rodila jsem 3.7., takže téměř vyšel....
tak ja som mala termín na 10.8. a malý sa narodil 24.8. cisárskym ☹
snilko, aj ty si mala cisarak 😕 😀
syna so porodila 4.7. termín bol 5.7., dcérka sa narodila 8.11. a termín bol 2.11
certica neprovokuj 😀 😎
tak ja som mala termin podla ms 14.2., podla uzv by to bolo este takych 10 dni neskor, nakoniec sa musel predcasne spravit 7.2. cisarak
Já měla termín 5.11. porodila jsem 6.10.
Ja som mala termin urceny na 13.8 a mala sa narodila az 24.8. A to ten termin sedel aj podla kalendara aj podla ultrazvuku, iba sa jej proste nechcelo...🙂
Měla jsem TP 15.5.2006,19.5. mi porod vyvolávali..
ahoj ja som mala terminy 13.8. a 24.8. a rodila som 29.8.
ja som mala podla seba vypocitany ten 24.8. ale malej sa nechcelo von az ked pohrozili vyvolavackou sa rozhybala 😀
sekla som sa mala sa narodila 28.8. 😅
29. sme sa s manzelom brali ale aprila 😀
...Kristi...TP=10.9. ...skutočný TP=28.9.
...Dajko...TP=9.2. ...skutočný TP=15.2.
no ja som mala podla MS termin 13.01.,podla UZV 08.01. a maly sa narodil 02.01 🙂
ja som mala termin 1.8. a mala sa narodila 8.8.
Terka....TP 5. a 8.4 ....porod 8.4
David....TP 18. a 28.4 ..porod 17.4
ja som mala termín 21.10. a Laura sa narodila 31.10. aj to asi pomohla vyvolávačka deň pred pôrodom
najpresnejší je uzv v cca 15 tt, ja som mala termín od dr. 21.10, podľa cyklu mi to vychádzalo okolo 15.10., na uzv v 14 tt som mala termín 28.10., takže bol celkom presný
ja som mala termín 27.8. a nakoniec sa malý narodil 30 sekciou po vyvolávačke
Já jsem měla termín 5.8. (podle UZ i podle menstruace) - no a po 2denním vyvolávání s eprcek narodil 14.8.
cantarela: to sme mali rovnaky termin 15.52006, ty si rodila 19, ja 20 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahojky, tak tohle by mě taky zajímalo. Vím že mamce se to spletlo o 15 dní 😅