ajojte..zaujimalo by ma,kedy ste mali určeny termin po IVF a ako vam to vyslo..ci ste rodili presne na termin..alebo ako?
nikto nic nevie? 😕
Termin podla punkcie, ak sa este dobre pamatam 🙂 a nevyslo to presne. Prisli cca 8 a 13 dni skor, uz nemali ten maz, takze prisli akurat.
termín sa určuje odo dňa oplodnenia, nie odo dňa transferu (moja gynekologička si to nedala vysvetliť) + 2 tt = 40 tt. Peťo sa narodil 40+3, takže trochu meškal 😉
jarka..a jankajs dakujem..ale nechapem ako moze velkost babetka sediet s tyzdnom,ke mi to pocita od poslednej menstruacie... 😀
ahojte,
ja som mala termín vypočítaný tiež od poslednej ms a malý sa narodil presne na termín 🙂
beke to vazne)?pytal sa na svet sam?
a teraz mas babo tiez cez umele? 😵
dicinka
ano pýtal sa na svet sám, mala som spontánny pôrod nič som nedostala žiadne infúzky a teraz druhé čakám po KET mala som ešte 7 mrazáčikov a ostali mi ešte traja snehuliaci ale na ďalšie sa už nechystám 🙂
aj mne sa zvisilo 6 snehuliacikov..a chystam sa potom este na ket..ale dam si uz ľ babetka..teraz som tu moznost nemala..mala som silne ohss.. ☹ ale velmi som tuzila po dvojkach 😉
mne vždy vkladali 2 embryá a chytilo sa len jedno...pri prvom by som aj ja brala dvojky ale teraz pri Ket-e som sa bála ale uchytilo sa len jedno 😉
Ahoj dicinka,....vidim ze tehotenstvo ti uspesne pokracuje...gratulujem,....co sa tyka toho terminu, tak podla menstruacie ho mam zajtra, ale nejako to u mna na porod nevyzera.....je to urcite individualne a tewrmin je aj tak len orientacny......takze sa nechaj prekvapit, tak ako ja,...uz som taka nedockava.... 🙂
arturinka..drzim ti palceky,...a nech maly vyjde co najskor vonku...aby si sa pri porode velmi netrapila... 😵 😵 😵 krasny zazitok ti prajem..uz si tu dlho nebola...
rodila este niektora po ivf?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
vraj sa odpocitava 14 dni od toho..no ale aj tak..chcela by som vediet ako to vlastne je..mne sedi tt s velkostou...tak mi to povedal doky...a ani sme neodcitavali tych 14 dni..