Termín pôrodu

wiki20
19. sep 2012

Milé ne/mamičky. Podla menštruácie mám termín pôrodu 27.12.2112 ale podla usg to je 7.1.2013. Čo je dôveryhodnejšie a podla čoho sa mám riadiť ??? 🙂 Počula som názory že každé bábo sa vyvíja inak taže podla menštruácie ale zase na usg vidno vývin. Tak neviem. Vie niekto poradit ? 🙂

sante81
19. sep 2012

@wiki20 mne obidva termíny vysli presne podla sona, takze by som sa riadila tym sonom, ale 10 dalsích mamičiek podo mnou napíse ze im termín vysiel podla krámov, takze si vyber. mne vyhovovalo to sono, lebo to bolo o 2 tyždne dopredu 🙂

dancul80
19. sep 2012

@wiki20 podla usg v prvom trimestri. to je najpresnejsi odhad.

gubcikova
19. sep 2012

mne termín sedel aj podľa krámov aj podľa sona.a ešte som vedela presne kedy sme sexovali

miss_stanya
19. sep 2012

@wiki20 v tvojom pripade by to mal byt termin podla usg. Lekari hovoria, ze pokial je rozdiel medzi terminom od posl. mens, a uzv vypoctom max. tyzden, riadime sa podla menstruacie. ak je rozdiel vacsi-ako v tvojom pripade, smerodajny bude termin ultrazvukovy.

sympa1
20. sep 2012

@wiki20 urcite to bude v tomto rozmedzi ...alebo tyzden pred alebo tyzden po...najlepsie je to podla sona..

bubus2211
21. sep 2012

a terba prvy ci posledny den posledneho menstr,?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre