Myslím si, že tento portál je tu na to, aby sa všetky tehotné a mamičky zoznámili, napísali o svojich pocitoch a našli odpovede na rôzne otázky. Každá sme iná, preto netreba riešiť či to niekto prežíva viac intenzívne ako iná... každý sa s tehotenstvom aj s rodičovstvom stotožňuje a vysporiadava ináč....
Netreba brať fóra vážne, lebo každý z nás píše o sebe. Iná môže mať iné pocity aj stavy... Tento portál je super na to, že sa necítime samé a môžme sa o hocičom porozprávať, resp. zoznámiť a kočíkovať spolu 🙂
Takže je to tu super 🙂)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ked som otehotnela, tak som mala zmiešané pocity z toho, že aj sa teším, ale aj bojím, či to zvládnem, však som mladá a tak, ale teraz sa neskutočne teším na malinké...ale nepreháňam to nejako, normálne pracujem, jem všetko, čo vidím a sem tam dvíham aj ťažké (nič iné mi nezostáva kvôli práci)...našťastie mám bezproblémové tehotenstvo, tak si užívam kopančeky a nakupujem vecičky, ale nie milión vecí a zbytočných...ale keby mi nerástlo brucho, tak ani neviem, že som tehotná, všetko robím tak ako doposiaľ a nie ako niektoré sú v 6 týždni (nehovorím o rizikovom) a už nemôžu to robiť a to :D..tehotenstvo si treba užívať a netreba ho brať ako chorobu, ale ako veľký dar 🙂