Mám neter po sekcii 10 dní a rana sa jej zapálila a vyteká jej z nej krv s hnisom,bola s tým v nemocnici dali jej antibiotika do žily ale zatiaľ sa to nelepší,prikladáme ešte repíkové obklady ak máte niekto podobnú skúsenosť prosím o radu Ďakujem
ja som nastastie takyto problem po sekcii nemala. repik je dobry, skuste aj dobovu koru http://www.pilulka24.sk/fytopharma-caj-dubova-k... ma stahujuce ucinky. prajem skre uzdravenie!!! 🙂
@mirkaninis nechtiac som stlacila "paci sa mi to", ale teraz k problemu-tazko je takto radit, neviem co jej robili v nemocnici, ale v prvom rade, ak je to skarede malo by sa to chir.vycistit, ak je tam diera mozno je potrebne tam dat napr. aj jeden steh, ak robili z toho ster a je to pozitivne nasadit atb-ak to vsetko je v poriadku a rana si nevyzaduje odborne osetrenie, tak na doma je vhodne si to osetrovat napr.: repik.obklady-to je to najdostupnejsie, betadin, vyplachy fyziolog.roztokom, bioptron a samozrejme nechat ranu dychat, nedrazdit oblecenim a pri sprchovani umyvat iba cistou vodou.
mne sa to tiež stalo po druhom cisárskom, rana mi hnisala, mokvala.....asi na 7 deň mi to na novo otvárali a šili....potom sa mi to už krásne zrástlo...potierala som si to betadinom...a veľa veľa na vzduchu vetrala.
ja som tiez po druhom cisárskom ,a tiez mi rana viteka cistila som ju s betaadinom chodila som na previazi a este stale sa mi to nezlepsilo teraz chodim ku svojemu gynekologovi a predpisal mi taky spej aj tabletki robim si previazi tri krat denne ale nevidim zlepsenie uz som dva tizdne po sekcii a stale mi to tecie uz neviem co mam robit mavam aj bolesti je to hrozne ak viete o niecom co mi moze pomoct skor aby sa mi to zahojilo prosim vas o radu vopred vam dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@mirkaninis mne rana trochu na dvoch miestach mokvala a sem tam aj tá krv s hnisom odtiaľ šla, na 100% sa to zlepšilo až po skončení šestonedelia. Dávala som si na to len repík 🙂 veľa vetrať a nenamáhať 😉