Ahojte maminy, chcem sa opýtať akú dlhú dobu po pôrode ste začali nosiť počas menzesu tampóny.
Dakujem za odpovede 🙂
Po 6tyzdnoch. Dostala som totiz taky silny menzes, ze vlozky by to neuhrali ani nahodou 🙂
Ja tiež používam tampóny, ale po pôrode som začala až po pár mesiacoch, keď sa všetko poriadne zahojilo. 😉
@klh013 ja uz vôbec. ak sa na tampony este necitis, kup si porodnicke vlozky-aj ked pohodlne to nie je, ale ucel splnia🙂. no ak mas taku silnu MS od porodu, bolo by dobre to riesit s lekarom, samo to asi neprejde. ja som mala podobny problem a trvalo to skoro dva roky...vyriesilo sa to az telieskom.
@klincek no praveže nemam,ja som mala normalne šestonedelie, trvalo 4 týždne a nemama som ani také silné krvacala som možno 2 tyzdne a ostatne 2 už len potroškách, a od konca šestonedelia som u menzes mala a normalny ani nie silný tak akurát, to teraz som dostala taký silný včera až
@klh013 vnutromaternicove teliesko myslim-je to primarne antikoncepcia a preto ho aj mam, ale jedlo prijemny vedlajsi ucinok je, ze zmiernuje, resp. uplne zastavuje MS🙂
tak pripadne este par mesiacov pockaj, ale ak sa krvacanie nezmierni, treba to riesit. ak by to trvalo dlho, moze to viest k nedostatku zeleza.
aaaha hej už viem čo to je 🙂
aa no ved teda počkám ako to bude a pôjdem doktorovi potom 🙂
a dakujem za rady 😉
po porode som zistila, ze menstruacny pohar je este lepsi ako tampony...odporucam vyskusat 😉
Hned v prvu menstruaciu po sestonedeli, ked uz som bola ok, a aj doktor ma vysetril a povedal te je vsetko v poriadku. Tampony su lepsie 🙂 ak budes ok, neboj sa ich pouzivat znova 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja az po par mesiacoch. By som ich nestacila vymienat prve mesiace.