mam dotaz.... videla som uz rozne porodne videa. a zaujimalo by ma ci je nejaka suvislost medzi tym ako byva zena hlasna pri sexe a ako hlasna byva pri porode. niektore zeny pri porode hlasno stonaju kricia vydavaju hrdelne zvuky a niektore porodia v tichu... da sa predpokladat ze ak zena byva ticha pocas orgazmov/sexu bude ticha aj pri porode a naopak? alebo nie???
Pochybujem, že to nejak súvisí 😀 ja som pri sexe skôr tichšia, ale pri pôrode som sa riadne odviazala a bolo mi jedno kto ma počuje 😂😂😂
Pri synovi som bola ticho, pri dcére som tlačila o dušu, mala som zimnice nevládala som už ani žiť, ani dýchať keď som tlačila naposledy som proste tak kricala až ma hlasivky boleki a bolo ma počuť az na chodbu pri výťahy, kde bol akurát manžel. Nevedela som to ovládať.
Pri synovi som si ochkala potichu, predycha ala pri dcére som bola veľmi vysilena neskôr tak som skôr stále zundrala 🙂 a bolo mi úplne jedno ci a kto ma počuje.... Potom ten pocit trapnosti 🙂
niekedy mam pocit, ze uz ma nic neprekvapi... a potom ajhla, staci si precitat novu temu... 🤦♀️🤣
Uz aby skoncili prazdniny 🤷♀️🙈
😀
@veronikaszabova Tak skoro to veru nebude, takže takých primitívnych tém si tu ešte užijeme neúrekom 😢
🙄
Omg 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🍷🤣
jasné, že súvisia! Taký orgazmus, ako pri pôrode som v život nezažila!... To je čo za dementnú otázku? Keď porodíš, veľmi ľahko spoznáš rozdiel.Debilnejšiu otázku som dávno nečítala.
pri pôrode máš iné starosti nie to riešit ako stonáš, ako rozum mi stojí, máč chut isti niekam po tichu zomriet nie to riešit hlasovy prejav
@10zabka tak ja som anesteziologovi povedala, ked mi pichol spinal, ze lepsi pocit ako ten najlepsi orgazmus na svete 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 - kontrakcie som mala 10 hodin. Posledne 3h skoro kazdu minutu. A ta ulava po napichnuti 😁😁😁😁😁
@veronikaszabova nuž... nie je orgazmus ako orgazmus 😂
No vyskusaj si a daj nam vediet...
😂🤦
U mna sa suvislost nepotvrdila :D
No mať vaše starosti,pôrod sa dá zvládnuť potichu a nie vrestat a to ostatné???
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
už vam ozaj poniektorym hrabe z tej nudy....