Sú to kontrakcie?

adus1234
28. okt 2014

Prajem príjemné popoludnie, chcem sa opýtať, v noci ma trápia bolesti, sú to menštruačné bolesti. Trvajú približne 2 hodiny v kuse, dajú sa zniesť, keď sa prejdem tak prestanú a opäť začnú. Cez deň sú také slabučké. Chcem sa opýtať čo to signalizuje, či poslíčkovia, alebo sa blíži pôrod. Som v 36 týždni. Ak s tým máte niekto skúsenosti, poradte mi prosím.

bahira1962012
28. okt 2014

tak ja ked mám falošné kontrakcie tak nemám menštruačné bolesti ale skor sa dieťatko akoby vystrkovalo,no telíčko a mám také dosť tvrdé ako kameň bruško ,ale nie su to menštruačné bolesti,inak pýtať sa niečo také tu,myslím si ,že by si mala zabehnuť na pohotovosť a dajú ťa na monitor a dozvieš sa 😀 som v 35tt,bola som v nedelu na monitor,tvrdlo mi,babo sa dopredu tlačilo telíčkom ani chodiť som nemohla,bruško ako kameň...podla mňa by to mohli byť poslíčkovia,al ako píšem ked chceš vedieť zabehni na monitor,na gynekologickú pohotovosť 🙂 urobili mi hned aj prietoky,sono 🙂 pustili ma domov..

kazunomiya
28. okt 2014

To su asi poslickovia. Porodne kontrakcie spoznas podla toho, ze su to take pravidelne stahy, trvaju povedzme pol minuty, minutu a potom prestanu a zas zacnu o par minut. Ja som mala taketo pravidelne aj ako poslickov (falosne kontrakcie), ale tie porodne su intenzivnejsie a hlavne neprejdu, ale sa zosilnuju a su postupne castejsie.

gangulienka
28. okt 2014

podla mna su to poslickovia...tiez som to tak mavala a aj teraz som uz par krat take slabe citila ....vzdy to preslo pri teplej sprche a ked uz to boli ozajstne kontrakcie tak sprcha nepomohla 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre