Ahojte babenky poradte mi prosim vas...Od vecera mam krce v pod brusku ako pri menstruacii je to priznak porodu? mam ist do nemocnie?
@istvanka ano, pravdepodobne to je porod...ak si plus minus v termine. Mne tiež tak začal porod - slabe bolesti ako pri menzese, pár hodin som vahala, ze čo a ako...o pol noci sme došli do nemocky a o 02:00 uz bola mala na svete. Takze za mna pomaličky bal veci a šupaj na prijem...
@istvanka osprchuj sa teplejsou vodou, ak kontrakcie zosilneju tak je to porod, ak prestanu su to poslickovia 🙂 vela stastia.
Ak su pravidelne tak urcite chod.. kazda mame iny prah bolesti a porodit doma nie je sranda 🙂
Termin mam 17.1 tak neviem ci mam ist teraz do porodnice alebo pockat kym bolest zosilnie...mam strach aby sa maelmu nic nestalo..Už som sa aj osprchovala na chvilku to preslo ale ked som si lahla zase zacalo pichat
@istvanka skus si merat cas medzi kontrakciami ked budu pravidelne tak chodte do porodnice, ako druhorodicka mozes porodit dost rychlo 🙂
Chod tym nic nepokazis,radsej skor ako neskoro....
Tak sa idem ja pripravit dakujem vam pekne drzte mi palce....už mam stres
Boze, ked ti tak citam chytaju ma bdloby a panika pri tej predstave, ze zachvilu to budem ja co bude riestit presne to iste.... :-O
No ja som v 37 tt a v pod brusku ma boli a sem tam aj picha. V posve ma ties boli ale iba lava strana nemozem sa ani dobre postavit co to moze byt baby poradte mi
No ja som v 37 tt mam bolesti v pod brusku aj v posve ma boli co to znamema ze budem rodit
ahojte tak v pondelok o 23 som prisla do nemocnoce nechali ma do rana a rano vyvolavacka a porodila som o pol 3 poobede v utorok natrapila som sa ale uz je dobre este sme v nemocnici zajtra uz ideme domou dakujem za rady vsetkym🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nie, este nemusis, az ked budu v pravidelných intervaloch, napr každých 5 min alebo ked ti odtečie plodová voda