Sú kŕče v podbrušku príznakom blížiaceho sa pôrodu?

istvanka
11. jan 2016

Ahojte babenky poradte mi prosim vas...Od vecera mam krce v pod brusku ako pri menstruacii je to priznak porodu? mam ist do nemocnie?

pribinak
11. jan 2016

Nie, este nemusis, az ked budu v pravidelných intervaloch, napr každých 5 min alebo ked ti odtečie plodová voda

sardinka335
11. jan 2016

@istvanka ano, pravdepodobne to je porod...ak si plus minus v termine. Mne tiež tak začal porod - slabe bolesti ako pri menzese, pár hodin som vahala, ze čo a ako...o pol noci sme došli do nemocky a o 02:00 uz bola mala na svete. Takze za mna pomaličky bal veci a šupaj na prijem...

slniecko77
11. jan 2016

@istvanka osprchuj sa teplejsou vodou, ak kontrakcie zosilneju tak je to porod, ak prestanu su to poslickovia 🙂 vela stastia.

candii
11. jan 2016

Ak su pravidelne tak urcite chod.. kazda mame iny prah bolesti a porodit doma nie je sranda 🙂

istvanka
autor
11. jan 2016

Termin mam 17.1 tak neviem ci mam ist teraz do porodnice alebo pockat kym bolest zosilnie...mam strach aby sa maelmu nic nestalo..Už som sa aj osprchovala na chvilku to preslo ale ked som si lahla zase zacalo pichat

natalym
11. jan 2016

@istvanka Určite choď. Oni sú na to zvyknutí, nič sa neboj.

candii
11. jan 2016

@istvanka chod.. radsej 10x zbytocne ako raz neskoro.. vsak oni su na to tam..

slniecko77
11. jan 2016

@istvanka skus si merat cas medzi kontrakciami ked budu pravidelne tak chodte do porodnice, ako druhorodicka mozes porodit dost rychlo 🙂

jana_eyre
11. jan 2016

@istvanka tak termin mas o nedlho, chod normalne do nemocnice, ak to porod este nie je tak ta poslu domov, ak uz je, tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne..

natalym
11. jan 2016

@jana_eyre Už ju domov nepošlú.

ingrida123
11. jan 2016

Chod tym nic nepokazis,radsej skor ako neskoro....

istvanka
autor
11. jan 2016

Tak sa idem ja pripravit dakujem vam pekne drzte mi palce....už mam stres

natalym
11. jan 2016

@istvanka Držíme. Neboj, bude to ok. Daj potom vedieť.

limetka69
12. jan 2016

Boze, ked ti tak citam chytaju ma bdloby a panika pri tej predstave, ze zachvilu to budem ja co bude riestit presne to iste.... :-O

khandus
13. jan 2016

No ja som v 37 tt a v pod brusku ma boli a sem tam aj picha. V posve ma ties boli ale iba lava strana nemozem sa ani dobre postavit co to moze byt baby poradte mi

khandus
13. jan 2016
khandus
13. jan 2016

No ja som v 37 tt mam bolesti v pod brusku aj v posve ma boli co to znamema ze budem rodit

limetka69
13. jan 2016

Myslis, ze ta picha niekde na krcku? Zhruba? To aj mna niekedy, to je normalne. No a ako boli? Ako na menstruaciu? Ked mas opakovane menstruacne bolesti mas di dat sprchu, ak sprcha nepolavi, ale zhorsi tak do nemocnice.
@khandus

istvanka
autor
15. jan 2016

ahojte tak v pondelok o 23 som prisla do nemocnoce nechali ma do rana a rano vyvolavacka a porodila som o pol 3 poobede v utorok natrapila som sa ale uz je dobre este sme v nemocnici zajtra uz ideme domou dakujem za rady vsetkym🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre