Ahojte su horsie kontrakcie ako trhanie 3 stoliciek zubu? sice som mala aj injekcie ale kričala som ako sialena :D tak neviem ci vydrzim porod bez epi 🙂
Ked ti nestihnut pichnut epi ako mne tak bohuzial budes musiet vydrzat 😀 ani neviem k comu sa ta bolest da prirovnat 😁
@evuska135 k nicomu 🙂
Kontrakcie su pohoda jahoda..
@jessica1122 no ja som mala strašne kontrakcie a pôrod bol úplne v poho, na tri zatlacenia a to som bola prvorodicka! Mala som bolesti 17 hodín
Radšej zuby trhať 🙈
@veronikaszabova Pravdu? Radsej porod ako boelsti zubov. Zalezi na skusenostiach.
@jessica1122 Porod je iny druh bolesti. Ale moje skusenosti su, ze porod je lepsi ako bolestivy zakrok u zubara. A to aj bez epi.
@jessica1122 mne vyberali osmicku,bola to hrozna bolest a hovorila som si, ze urcite ani porodne bolesti nebudu tak boliet. A potom o rok som rodila a ta bolest pri vyberani zuba sa posunula na druhe miesto :D ale na kazdu bolest zabudnes a po porode dostanes ten najkrajsi darcek 🙂
Sú a budeš nadávať na každého aj na svojho muža aj na seba že do coho si išla 😂😄😂😂
@jessica1122 Horšie.
@jessica1122 ja Keď som bola posledne na resekcii zuba, tak sestrička sa má opýtala: no čo lepšie ako pôrod nie? Odpoved: určite nie, radšej by som odrodila 3 deti po sebe, aspoň za mna 🙏🏻 Takze za mna radšej pôrod ako čokoľvek čo sa zubov týka 🤭
@jessica1122 porod sa dá užiť, nielen ho prezit...stanes sa pri nom zenou a ta bolest znamená, že všetko na svete uz zvládneš...ja som si epidural nedala, chcela som to zazit a vobec nebanujem...mam tie najkrajsie spomienky. Ja som vzdy lepšie zvladala prirodzenu bolest ako neprirodzenu....tie zuby by som povazovala za neprirodzene...a okrem toho, pri tych zuboch neuvidis také pekne bábätko v závere 😝
Za mna radsej porod ako bolest zubov 🤦♀️
Mala som dva super porody bez epi.
Osmicky boli nic oproti porodu. Pri kontrakciach mi od bolesti na ten kontrakcny cas odisiel zrak aj sluch. Kricat sa nedalo-od bolesti som sa nevedela nadychnut. Ak si vedela pri osmickach kricat, este si mala veeeela sil v rezerve
@jessica1122 so zubami nemám problémy, tak neviem veľmi porovnať...ale ja som vôbec pri pôrode nekricala 👍 ako prvorodička som čakala niečo oveľa horšie....za 5,5 hodiny a na dve zatlačenia bola dcérka von 🤗
Tie bolesti ťažko k niečomu prirovnať, kontrakcie sú nepríjemné, ale mne sa dali pekne predýchať.... hlavne s nimi netreba bojovať... pokiaľ sa dá, treba sa uvoľniť, telo vie, čo má robiť 😉
Tak ono dosť záleží aj od toho ako rýchlo pôjde pôrod 😊... Kontrakcie nie sú až také strašne bolestivé ale asi záleží aj od toho aký máš prah bolesti... Ja som mala napr. bolesti 36 hodín... Niekedy boli silnejšie niekedy slabšie... Nespala som poriadne dve noci keďže som prišla do pôrodnice o pol 2 v noci... Keď sa začal už skutočný pôrod tak som si dala epiduralku hlavne pre to aby som si trošku oddýchla a vládala dieťatko vytlačiť... Ale epiduralka mi zabrala len na ľavú stranu tela takže kontrakcie som stále cítila... Ak by šiel pôrod rýchlo asi by som si ju pichnúť nedala 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@jessica1122 pravdu?
Radsej trhanie zubov 😳😁