Strach z cisárskeho rezu v Trnave

xara07
10. feb 2016

Ahojte, chystam sa rodit v Trnave a mam indikovany cisarsky rez. Ale dopocula som sa o nedavnom umrti mamicky pri cisarskom reze v TT. Odvtedy mam velke obavy, ze to nedopadne dobre ☹ . Prosim vas mohli by ste napisat svoje skusenosti s cisarskym v TT? Da sa to zvladnut? Je sa coho bat? Pripadne, ktori lekari vas rodili a ake mate s nimi skusenosti?

kikuskalauren
10. feb 2016

Ja som mala síce nie cisárskym ale normálny pôrod rodila som október 2014a veľmi som bola spokojná, až nato ze my zmizlo 10e ktoré si zobrala sanitarka

emma84
10. feb 2016

Ahoj, ja som tiez rodila v tt cisarakom v januari 2014. Lekari i sestricky boli mega milí a ochotní. Odpovedali na vsetky otazky co som mala. Mena lekarov ti neviem uz teraz povedat

stanulka27
10. feb 2016

ja mam za sebou dva CR-1. -2012 dr.stefanikova (akutny a neplanovany+celkova narkoza) a 2.-2014 dr,lahky.(
ten uz bol planovany+spinalka )pri CR su pritomnny dvaja lekari a este anesteziol.nemala som ziadne poblemy ani pri porode a ani na izbe.bola som celkom spokojna,po druhom CR som sa zotavila lepsia a rychlejsie lebo uz som vedela co robit-ako vstat z postele,chodit,osetrit ranu.....natrafila som aj na dobre sestricky.akurat tam bola len jedna sestra ktora pomaha mamickam so starostlivostou o babo, co sa tykalo aj kojenia,kupania a prebalovania.co je malo ak maju plny stav,lebo ked som nieco potrebovala poradit ,tak kym prisla ku mne uz som si nejako poradila aj sama.

xara07
autor
11. feb 2016

Takze obavy treba hodit za hlavu 🙂 dakujem baby

katkabg
11. feb 2016

Och ja ked som si precitala ten clanok o tej mamicke az mi zle ostalo :((( ja som nastastie prezila to co zial tato msmicka nie :( o moj zivot bojovali 10 dni z toho 4 som bola v reanimacii.A vsak musim povedat ze toto sa moze stat hociktorej zene a hocikde nielen v Trnave.Ja som mala ukazkove tehotenstvo a rodila v Bulharsku a aj tak som som o chlp skoro zomrela na vykrvacanie.

katkabg
11. feb 2016

A ano netreba na taketo vobec mysliet len sa zbytocne stresujete 🙂

xara07
autor
11. feb 2016

Keby sa tak dalo na nic zle nemysliet... Ale fakt sa treba o to snazit. Po tom, co som si vsetko precitala k tomuto konkretnemu pripadu, tak asi naozaj nemohli lekari urobit viac. Snad bude uz vsetko u vsetkych mamiciek len a len pozitivne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre