Ahojte, zaujíma ma, od koho si mam pytat ziadost o sterilizaciu počas sekcie. Gynekologa mam v starej nemocnici, no rodit budem v Saci. Viete mi poradiť? Pýtala som sa aj v skupine Porod Saca, ale tam mi nikto neodpísal, tak skúšam verejné. Dakujem
Mne dala papier moja gynekologicka kde napisala ze zo zdravotnych dovodov, s tym som sla do nemocnice kde som mala rodit. Aspon 30 dni pred terminom porodu treba dat ziadost, idealne aj skor.
@janinah áno, viem. Len som nevedela, či musím ísť do porodnice, kde budem rodit alebo stačí od gynekologa. Dakujem
@zdenkak87 takže gynekolog mi ho môže dať? To viem, ze 30 dní. Zisťujem si to skôr. Ďakujem za informáciu
Ano mne dala moja gynekologicka papier a v nemocnici mi na zaklade toho vyplnili ziadost a dali na schvalenie
@zdenkak87...ale v nemocnici, kde budete rodit Vam to musia schvalit, ci tam už prídete so schváleniu žiadosťou?
Gynekológ ti všetko vysvetli, mne dal žiadosť vypísanu, ja som podpísala a odniesla do nemocnice kde som išla rodiť, prevzali to. Vyjadrenie som žiadne nedostala ale v deň pôrodu mi povedali ze je všetko ôk, zaplatila som po pôrode. To bolo v novej nemocnici Ke
Mne dal môj gynekológ, papiere som si vypísala a zaniesla do pôrodnice, kde som šla rodiť. Papiere si radšej podaj daj skôr ako 30 dní. Ja som si dávala dva mesiace pred pôrodom. To schválenie môže trvať aj dlhšie. Alebo môžeš ísť rodiť predčasne, a ak to nebude schválené, tak ti sterilizáciu neurobia.
No asi to od nemocnice zavisi ze ako to maju. Ja som.rodila na Antolskej v BA. Dosla som tam so ziadostou o sterilizaciu zo zdravotmych dovodov od mojej gyn, na zaklade toho mi to tam vyplnil doktor-maju nejake vlastne tlacivo na to a ostalo to tam na schvalenie. Povedali zavolat o 3 tyzdne. Zavolala som, povedali ze to mam schvalene a uz som si len bola vyzdvihnut tlacivo ktore som odovzdala v den sekcie.
@bibina32 ďakujem pekne za info
@pininka1 ďakujem za informácie, budem mudrejsia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Hlavne sa žiadosť podáva isty čas pred pôrodom čo ja viem.nie až na oper.sale sa žiada .