Sterilizácia a cisársky rez

antonia008
1. dec 2014

Mali ste niektora sterilizaciu pocas cisarskeho rezu a rozhodli ste sa ist na to same? Priplacali ste nieco, ci to bolo bezplatne? Kolko trval cisarsky s tymto zakrokom, ovela dlhsie, ci to bola len chvilka? Kedy ste zacali pohl. styk a sli ste naplno, treba ist na kontrolu, ci je urobeny zakrok poriadne a netreba sa bat tehotenstva? Viem, kopec otazok a ze sa to mozem spytat aj na gynde, ale potrebovala by som info od niekoho konkretneho, kto tymto celym presiel... Dakujem za kazde odpovede.

bodka70
1. dec 2014

@antonia008 - ja som mala počas 3. cisárskeho rezu, nepriplácala som nič, samotná sterilizácia trvá pár minút (prerežú vajíčkovody a zašijú obe konce), takže na dĺžke zákroku sa to prejaví minimálne. Šanca otehotnieť sa blíži nule, na kontrolu špeciálne sterilizácie som nebola žiadnej. Žiada sa o to minimálne mesiac pred plánovanou sekciou, táto lehota na rozmyslenie je daná zo zákona, ešte aj priamo na operačke sa ťa spýtajú, či si si to nerozmyslela. 😉.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre