Ahojte chcem sa spýtať som mesiac po pôrode a zašívali má aj zvnútra aj zvonku a že kedy mi stehy odpadnú stále čakám že mi to odpadne a nič bolesti už nemám :/ďakujem za odpoveď 🙂
Na sitie nie su pozite nite, ktore treba dat prec chirurgicky (odstrihnutim) - ako ked je rana sita na povrchu, ale su to take, co sa "rozpustia". Tym, ze su vo vlhkom prostredi, same sa rozpadnu - niekedy ich vidno, inokedy zasa nie. Ak uz nemas bolesti a nic ta nestipe, pravdepodobne su vonku.
No už má nič nebolí a zvnútra ?takže sa to rozpustí tie vonkajšie?či aj vnútorné?
Nie všetky sa rozpustia...mne sa teda nerozpustili, pár mi vyšlo a zvyšok mi vybral môj gyn a na chirurgii...a keď som videla, čo za motuz to je....😨 mala som dosť
Mne po pôrode nevypadol ani jeden, a to ma ubezpečovali že s tým netreba nič robiť, že vypadne samé.... čakala som príliš dlho, po mesiaci mi ich musela gynekologička chirurgicky odstrániť. A poviem vám, boli riadne zarastené,...
Mne vyšli cca na 5 t..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
urcite ichtam este mas? ja ani netusim, kedy mi vysli ... nesledovala som si to. kebybol problem, pri kontrole po sestonedeli doktor povie ....