Používali ste sťahujúci pás na bruško po pôrode? Alebo niečo iné? Alebo čo zaberá na stiahnutie maternice?
ďakujem....mne nikto z okolia o tom ešte nehovoril, že by používal, ale počula som alebo čítala niekde, že je to dobré...ja som si dokonca myslela, že sa to musí nosiť.... ale som pevne rozhodnutá, že to používať budem...kde ste ho kúpili a kolko po pôrode ste to začali používať?
Aj mne to veľmi pomohlo, mala som taký pevnejší pocit a podporuje to aj ponaťahované svaly.
ale po cisárskom sa to asi nedá používať, či?
kocky a myslite, ze by mohol pas pomahat aj po pripadnej sekcii? netlaci na jazvu? lebo pri prvom som ho nepouzivala, rodila som cisarskym a brucho som mala v otrasnom stave, uplne povolene...myslite, ze by pri druhom mohol pomoct?
Ja som nepouzivala nic a postavu mam ako pred porodom dokonca este lepsiu🙂
@novamamima
@carmella
@sydney07
@amouramour kde ste ho kúpili? a kolko cca vás stál?
@kattrin5 nie každý má také šťastie.... 🙂
@sydney07 to je zapínanie na háčiky? mala si na to trpezlivosť, pri zapínaní? a stačili ti tri rady na zmenšenie? kostice ti dovolovali pohyb? uf...to je otázok... 😀 ja som skôr rozmýšlala o niečom na suchý zips...predsa sa ti lepšie prispôsobí, či? a kedy si ho začala používať? ešte v pôrodnici?
@emakiki začala som tretí deň po pôrode, lebo až vtedy mi to prišlo, inak by som začala hned kvôli tomu chrbtu. je to na háčiky, prvý raz to zapínanie trochu trvalo,lebo som nevedela kde začať ale potom je to pohodička za chvilku. tie tri rady sú akurát, aj veľkosť sadla, kúpila som xxl, pred tehu som mala pás 112, teraz mám 105. kostice sú super ani o nich neviem...ja som chcela práve niečo takéto alebo potom vyslovene korzet, lebo suchý zips ti povolí.
ja môžem povedať, že som s ním veľmi spokojná a cena je tiež fajn 😉
@emakiki ja som ho kupila tu na MK a predavam.
@emakiki http://www.maderna.sk/katalog/product/17738/, ja som si kupila tento. Maju v ponuke biely a cierny, ale napisali mi, ci suhlasim s telovym, lebo biely im nedodali. S telovou farbou som este spokojnejsia ako s bielou. Uvidim ako bude fungovat, je z bavlny a na suchy zips. 🙂
Koľko dní po pôrode môžem začať používať?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
velmi fajn vec, aj som chodila vystretejsia🙂