Ahojte dnes som si objednala tento pas a rozmyslam ze ci ho mam vziat uz do porodnice. Niekto odporuca stahovat brucho hned po porode aby sa zavinula maternica a niekto tvrdi ze to je zbytocne. Myslite ze mi to dovolia v porodnici? A mate niekto skusenosti presne s touto znackou?
@sophieeee lol, radsej sa spytaj 😉 inak ja som si ho zacala davat tusim az po dvoch tyzdnoch a mozno aj neskor, uz sa nepamatam presne, ale zas ja som bola po cisarskom, ale pohoda, brusko sa mi vratilo pekne spat, ale az po nejakych 4-5 mesiacoch 😝 kazdopadne, po porode by mala za tebou prist nejaka rehabilitacna a ukazat ti par cvikov na svaly panvoveho dna a aj brucho..su to velmi lahke cviky, v podstate len zatahujes urcitu skupinu svalov, ale asi to bude ucinnejsie nez ten pas, je to dobre aj proti inkontinencii, ak by nahodou u teba nastala, alebo len tak preventivne 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj, no to by bolo najlepsie sa opytat asi tvojho gynekologa, ze od kedy davat..kazdopadne, kamoska rodila v BA v Ruzinove, pas zobrala do porodnice a nedovolili jej ho hned tam davat- tak si ho davala tajne 😲
pripadne si ho zober a opytaj sa tam, co na to hovoria.