Ahojte baby, o chvíľu mám termín a keďže som počas tehotenstva poriadne narástla (a som z toho patrične frustrovaná..) už uvažujem nad tým,ako by som sa čo najskôr po pôrode dostala opäť do nejakej formy.. chcem vedieť,ci máte nejaké skúsenosti so sťahovacím pásom na brucho, trebárs ktorá značka je dobrá, kedy ho začať používať (ako dlho po pôrode) a ako často a dlho ho mať na sebe...???
Ďakujem za akýkoľvek komentár a odporúčania 😀
Toto chcem aj ja potom, nech sa to trošku nacpe naspäť potom, tak sem pridávam komentár, nech viem info. 🙂 síce som zatial moc nenabrala ale pupek mi isto ostane.
@mpdmpd ja môžem vrelo odporučiť tento:
http://www.medmedical.sk/poporodne-pomocky/popo...
Som fyzioterapeutka a mám dobré skúsenosti s touto značkou, čo sa týka nosenia, materiálu aj ceny u mojich pacientiek.
Pás určite napomáha zavinovaniu maternice po pôrode, zabraňuje brušnej diastáze a v kombinácii so správnym cvičením je výborný pomocník pri chudnutí a spevňovaní svalstva 🙂
@tarrra Veď ja som ťa pochopila-len som si dovolila napísať čo som napísala - mám za sebou aj prirodzený pôrod aj pôrod sekciou, takže viem o čom hovorím. Nič také som nekupovala a ani som nad tým nerozmýšľala-to je všetko. A mám bruško ako keby som mala 20. 😉 Ale je tiež pravda - a to si musíme všetky uvedomiť - že je to aj o genetike - ak žena mala viac tuku alebo väčšie bruško aj pred otehotnením tak to lepšie nebude....sú viaceré typy postáv - niekto má nohy ako "hajzlový pavúk" a brucho a niekto zase pevné stehná a nohy celkovo a bruško v pohode.....🙂
ja som týždeň po, momentálne bruško vo veľkosti asi ako v 3. mesiaci a každý deň menšie, viac menej doslova vidím ako sa maternica dostáva späť na svoje miesto....aj bez pásu 🙂
Predám tento úplne nový sťahovaci pás medmedical velkosť xs ma velkost menej ako 80 cm. Nevhodná veĺkost. 14 uer
@veronika2509 ahoj, ďakujem. Práve tou veľkosťou si nie som istá, pred tehotenstvom som bola xxs, no neviem, ako to bude po pôrode..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@mpdmpd Nemala som žiadny - ani po jednom pôrode. A som v lepšej forme ako pred prvým tehu. Je to o strave a pohybe - 80%/20%. 😉