Kedy treba odovzdať gynekológovi správu o rodičke?Treba hneď alebo po šestonedelí?
na kontrole po sestonedeli
Ked pojdes na kontrolu po sestonedeli, aspon ja som to odovzdala vtedy 😉 nemal namietky 😉
nám v nemocnici vraveli, že do 3 dní, aj to bolo uvedené v papieroch, ja som ju tam poslala po mojej mame, aby vedeli, že som už porodila a teraz som bola na kontrole a popri tom som si bola dať potvrdiť papier na príplatok k príspevku pri narodení dieťaťa... 😉
ja ju mam este doma a budem niest pri kontrole....ale dr. ked ma prepustal vravel, ze do 3 dni mam zaniest 😅
Mne v pôrodnici kázali zavolať mojej gynekologičke, že som už porodila. Sestrička v telefóne sa len zasmiala, že to netreba 😉 Papiere až po šestonedelí. Hneď je treba ísť len pediatrovi s dieťaťom.
no ja som este neporodila, ale moja doktorka vravela, ze ju nemam nosit, u nas ju nemocnica posle lekarovi. iba ak by bola potrebna nejake liecba, ze treba poslat niekoho zo spravou, aby vedela predpisat lieky
ja som vzdy niesla az na kontrolu po sestonedeli, aj teraz sa tak chystam, myslim, ze ak nie su problemy, staci to tak v pohode 🙂
jaj ju mam este doma a to ma mala 15m,:DD,zabudla som nato,ale idem na preventivku tak mu ju neham uz
Ja som odovzdala az na kontrole po sestonedeli.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja som mu ju niesla ked som šla po šestonedelí na kontrolu,to bolo asi 7týždnov po porode ak nie aj viacej....a ani ju necchel.pozrel a mám si ju nechať že na pamiatku🙂