Ahojte. Len tak by ma zaujímalo čo sa stane ak mamička má ísť rodiť cisárskym rezom, všetko je už vybavené a predsa pár dní pred zákrokom sa spustí normálny pôrod? Veď sú bábätká ktoré sa narodia aj v 35.tyzdni. A cisárske robia od 37.ak dobre viem.
@dettilv no ja som mala tiež z toho stres, že to príde skôr ako bolo naplánované, ale našťastie to u mňa bolo v pohode, malý počkal
@dettilv tak tu sekciu urobia vtedy, kedy ked sa "spusti porod". vtedy sa tomu hovori akutna sekcia.
Aj ja som tak mala 3x plánovaná sekcia, vo všetkých prípadoch sa mi pôrod spustil pred, prišla som do nemocnice, kde som ho mala naplánovaný a spravili mi akútnu sekciu
Obidva razy som zacala rodit prirodzene, 1x praskla voda + kontrakcie, skoncilo to akutnou sekciou kvoli naliehaniu babatka tvarou. 2x uz som mala planovanu sekciu, uz som bola v nemocnici, sekcia mala byt o 8 rano, nakoniec bola o 2 v noci, kedze mi uz zacali kontrakcie...
Ahoj. Ak by sa pôrod začal skôr, len treba ísť do nemocnice a bude sa postupovať ako bolo naplánované, len o pár dní - týždeň skôr.
Nevedela som ako to je. Ďakujem pekne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Buď porodí spontánne, alebo (a to častejšie) spravia urgentnú sekciu