Spontánny pôrod pred naplánovaným cisárskym

dettilv
22. sep 2021

Ahojte. Len tak by ma zaujímalo čo sa stane ak mamička má ísť rodiť cisárskym rezom, všetko je už vybavené a predsa pár dní pred zákrokom sa spustí normálny pôrod? Veď sú bábätká ktoré sa narodia aj v 35.tyzdni. A cisárske robia od 37.ak dobre viem.

petka_3
22. sep 2021

Buď porodí spontánne, alebo (a to častejšie) spravia urgentnú sekciu

mapa
22. sep 2021

@dettilv vsetky moje deti mam tak narodene 🙄 Cisarske naplanovane, resp. Este ani nenaplanovane a oni sa uz ponahlali... nic sa nestane, prides do porodnice, kde si mala planovany porod a hned ti urobia cisarsky. Vzdy som mala spinal, nie celkovu anestezu.

ciarra66
22. sep 2021

@dettilv presne ako sa pise vyssie.Kamoska mala naplanovany cisarak a v ten isty den aj zacala mat bolesti, takze sup skor pod noz.

vanda323
22. sep 2021

@ciarra66 Mňa až oziaba keď vidím šup pod nož😊😊😊

barus26
22. sep 2021

@dettilv mala som plánovaný cisarak na 30.12 a večer 25.12 sa spustil pôrod, urobili mi hneď akútny cisársky

janickacrazy
22. sep 2021

@dettilv no ja som mala tiež z toho stres, že to príde skôr ako bolo naplánované, ale našťastie to u mňa bolo v pohode, malý počkal

matkahelka
22. sep 2021

@dettilv tak tu sekciu urobia vtedy, kedy ked sa "spusti porod". vtedy sa tomu hovori akutna sekcia.

janulla1
22. sep 2021

Aj ja som tak mala 3x plánovaná sekcia, vo všetkých prípadoch sa mi pôrod spustil pred, prišla som do nemocnice, kde som ho mala naplánovaný a spravili mi akútnu sekciu

renka30
23. sep 2021

Obidva razy som zacala rodit prirodzene, 1x praskla voda + kontrakcie, skoncilo to akutnou sekciou kvoli naliehaniu babatka tvarou. 2x uz som mala planovanu sekciu, uz som bola v nemocnici, sekcia mala byt o 8 rano, nakoniec bola o 2 v noci, kedze mi uz zacali kontrakcie...

budiakova
23. sep 2021

Ahoj. Ak by sa pôrod začal skôr, len treba ísť do nemocnice a bude sa postupovať ako bolo naplánované, len o pár dní - týždeň skôr.

dettilv
autor
23. sep 2021

Nevedela som ako to je. Ďakujem pekne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre