Posobia na Slovensku aj ine spolocnosti nez Cord Blood Center? Poznate nejake?
My sme tiez uvazovali o vita 34 ale nemohli sme si to financne dovolit. Su drahy. Rak sme radi ze mame cord blood center. Sme s nimi spokojní.
@24mirka neviem kolko stoji cord blood, len viem ze kamoska plati kazdy rok rocny poplatok.ja spm si tala cez vita34 na 25rokov a potomsa uz dcerka rozhodne ci to bude chciet ci nie, pacil sa mi celkovy pristup, dopredu dom zaplatila len 150€ aj to azjed mi vsetko prislo, zvysok az po testoch a vysledkoch, ze je krv pouzitwlna v buducnosti, bolo jej dostatok ako aj dostatok krvnych buniek.
Snad to pomoze niekomu. Na zaklade mojho "vyskumu" existuju aktualne 3 spolocnosti a to: Cord Blood Center, Vita 34 a Slovenske centrum tkaniv a buniek.
Aktualne Vita 34 si obnovuje licenciu a zacne s odbermi az v decembri. CBC a SCTB maju podelene a zazmluvnene porodnice. CBC ich ma viac ako SCTB, ale SCTB su zas o cosi lacnejsi. Ak uz mate vybranu porodnicu vemi na vyber nie je.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@stanyko vita 34, ja mam cez nich vsetko, velmi prijemna pani mi vsetko vysvetlila a zariadila.