Špinenie po vyšetrení v 41. týždni

lienka9
22. máj 2018

Ahojte vcera poobede som bola na poradni a po vysetreni som zacala krvacat.Dr.vsetko skontrolovala a povedala ze je to normalne,a ze mozem este nejaky cas aj spinit..lenze spinenie trva doteraz a nemam pocit ze by prestavalo alebo sa zmensovalo..ako dlho po vysetreni je to este normalne,alebo ste to mali vy? Dakujem za info

hettinka
22. máj 2018

Vyšetrovala ťa zospodu? Neurobila ti tzv. Hamiltonov hmat?
Ak to neprestane, chod rovno na príjem, toto nie je normálne.

lienka9
autor
22. máj 2018

Nie hamiltona nerobila a vysetrovala aj zospodu praveze..

nadja23
22. máj 2018

chod do nemocnice...

pininka
22. máj 2018

Podla mna ti odchadza zatka

asia83
22. máj 2018

Aj ja som mala "špinenie" a o 20 hodín bábo na hrudi. Už ste dávno mali byť v pôrodnici.

mirola
22. máj 2018

Ja som v 39tt a dnes po vysetreni to iste. Navyse otvorena na dva prsty. A tak som volala svojmu dr., ze po vysetreni spinim.. a on, ze to je normalne lebo je maternica uplne prekrvena, ze pokial sa k tomu nepridruzi nieco dalsie, ako kontrakcie, zatka, plodova voda ci cervena cerstva krv mam doma lezat... takze...

asia83
23. máj 2018

@mirola Máte pravdu, ja som kontrakcie mala, nešlo iba o špinenie. Lenže ste v 39. týždni, ona v 41. týždni. To je rozdiel.

lienka9
autor
23. máj 2018

Nakoniec sme pre istotu sli.bola to zevraj hlienova zatka ktora sa tak postupne 26 hodin uvolnovala- zevraj normalne.ale kedze som bola uz na 5cm tak si ma nechali aj ked bez kontrakcii..ale o 9.30 dnes uz mame chlapceka 🙂

mirola
23. máj 2018

@lienka9 jeeej gratulujem.. no mne sa to spinenie tiez z rana pustilo na novo a bolo to trocha ako ta zatka, potom zas ustalo a zas teraz zacalo.. tak mozno aj mne pomaly odchadza. Ja som na 3 cm. Len u mna nechcu aby sa spustil porod prirodzene. Tak sa vsetci divia, ze som este doma 🧐

pininka
23. máj 2018

@lienka9 supeeer, vidis som ti pisala ze to zatka bude. Gratulujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre