Ahojte, zajtra mám termín ale v nemocnici som od včera kvôli vysokému tlaku a výskytu bielkoviny v moci .. zatiaľ ma len kontrolujú , bolesti ešte nemám. Ale zajtra sa skontroluje moc a uvidí sa že čo.. možno mi vyvolajú pôrod. No ja sa strašne bojím. Celé tehotenstvo som sa nebala ale teraz keď som tu tak nemôžem prestať myslieť na pôrod .. a keď som videla ostatné ženy ako majú kontrakcie.. alebo som počula ako rodiť až mi zle prislo ah 😢
Boze verim ti, co chvila mam tiez termín a strašne sa bojím :( drž sa :(
@19mejko klidek, bez stresu, mala som otrasny porod, o tom potom ale ten koniec fakticky stal za to. Uprimne, kocky vyspite sa, citajte volaco, pozrite serial nejaky a snazte sa na to nemysliet. Myslite na to, ked za tych par dni pridete domov a bude vas o jedneho viac....a s tym spankom to myslim vazne 😄😄😄
@19mejko prveho mi dva dni vyvolavali treti den som rodila. Bol to brutal zazitok nebudem klamat no epi som si nedala.
Druheho som normal rodila a aj celkom rychlo za hodinu od prichodu do nemocnice bol von. Tiez som nemala epi. Ale ono ked to pride ze uz fakt mas kontrakcie tak ten strach odide a vobec ti to nepride ze bojim sa
@19mejko uprimne? Mozno prve dva mesiace som preklinala snad vsetko a vsetkych ale teraz uz by som sla do toho znovu (s dufanim, ze to druhe bude uplny opak tohoto maleho diablika 😀) ako naozaj mi vsetku bolest vynahradil este ten vecer maly. Znie to fakt totalne ako klise, ked ti ho poprve ukazu, zabudnes na vsetko. A ak ti mozem odporucit, urcite pouvazuj nad epiduralkou, ja som bola sprosta a tvrdohlava a keby som si dala povedat, mozno by som nepreklinala 🙂 kazda zena to dala a nejedna aj niekolkokrat, takze urcite nebudes na tom inak.
Mna tiez hospitalizovali den dopredu (dalsi den uz vyvolavali), moja rada je - uzi si este mozno posledny vecer alebo posledne dni s bruskom 😉 vsetky tie kopance, prevalovania babatka, ja som mala celkom taku nostalgiu a spominala na cele tehotenstvo, aj mi bolo trosku smutno ze v brusku uz male nebude ale neskutocne som sa tesila, ze sa uz coskoro uvidime a pritulime 🙂 nestracaj cas stresovanim, naozaj si uzi este ten klud a pokoj...mysli pozitivne a skus sa namiesto stresovania tesit, ved konecne budes mat svoje milovane babatko v naruci 🥰
@19mejko kazda, ktora sa rozhodne byt matkou, na to ma. Vzdy pocuvaj svoje inštinkty, nie okolie a tabulky su vzdy len priblizne, veeeelmi priblizne- sama uvidis, kolko veci sa im dokaze vymykat.... 🙂 Tiez som bola v maji prvorodicka a tiez ma vela veci prekvapilo... Je to riadny kotrmelec v zivote, ale od toho sme tu my, zeny 🍀
@bibimimi a @19mejko ahoj hlavne kľud nestresuj sa zbytočne 🙂...ja som čítala veľa pozerala videá ...a úplne celé zle...keď som išla 2 týždne pred termínom na poradu dr hovorí že som na 6cmvze dnes rodim😂 ja som nechápala smiala som sa že čo...a vôbec to také nebolo ako hovorili druhé alebo videá..dá sa to zvládnuť v pohode počúvať dreva sestričky a potim už budeš mať ten maličký uzlíček u seba 😊💪
Už som aj trochu pokojnejšia .. len už to chcem mať za sebou lebo nebaví ma tu čakať a potom ešte po pôrode tu ostat .. to sa tak vlečie pomalí 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@bibimimi nemysli hned na najhorsie. Mysli pozitivne, dobre to dopadne. Aj ja som mala obavy a nakoniec som mala rychly, hladky porod. Povedala by som ze cakala som ze to bude ovela ovela horsie. Drzim palce, ono je to klise ale pravdive klise, ked uvidis babatusko zabudnes na vsetko ♥️