Ahojte som 40+1 a nález mam rovnaký už niekoľko týždňov krcok 1,5cm otvorená na špic prsta, mali ste to niekto podobne a porod sa vám spustil spontánne alebo mam sa pripravovať na vyvolavanie? Ak do týždňa neporodim ideme vyvolávať
A iba čakáš alebo si aktívna? Čajiky, fyzická aktivita, sex..
@sasen23 prvu dceru som prenasala 11 dni. Ozaj najdlhsie dni mojho zivota. Lekar mi povedal, ze do 14 dni sa caka a ak sa nespusti porod, tak by to uz bol cisarsky rez. Nastastie sa narodila normalne. Samozrejme sledovali ma pocas tych dni. Mladsiu dceru som prenasala, ale uz "iba" 4 dni. Skusala som rozne babske recepty, ako jest ananas, pit tonic, sex...nic nepomohlo, obe deti sa same rozhodli, kedy je cas prist na tento svet.
@sasen23 ja som mala ísť už na vyvolanie pôrodu v utorok ráno a pôrod sa mi začal spontánne deň predtým o 16.30 začali pravidelne kontrakcie, o 22.20 bol malý na svete
Ale bola som aktívna, celý týždeň som chodila so starším synom na dlhé prechádzky aj viackrát denne, poupratovala som celý byt, prezliekla postelne prádlo atď 😁
Ja som bola na poslednej kontrole 40+1 a nič. Ani len cm otvorená. Vyvolávať mi mali o týždeň na to, prišla som na príjem otvorená na 2,5cm a čakali sme, ako sa to vyvinie do rána a do rána som aj porodila. Ale robila som všetko pre to, aby som porodila 🤣 upratovanie, schody, sex, pikantné, vaňa, tanec, fitlopta a neviem co všetko ešte...
@ivangeline sex tonic prechádzky schody pikantne malinik všetko skúšam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@sasen23 2 dni som bola v nemocnici, odtekala mi stále plodová voda. Otvorena stále na spič. Vyvolávali mi porod 2dni, v noci mi zaviedli balonik.
Chvalabohu, bála som sa cisarskeho