Som v 41. týždni a dnes mám druhý termín pôrodu

sabina831
6. máj 2021

Ahojte žienky som 40+4 týždňi tehu a som ako na ihlách dnes mám druhý termín pôrodu čakám chlapčeka no tretí termín už nemám každý deň čakam aby už pôrod a kontrakcie dorazili mám dve dievčence doma aj s nimi som pretahovala no neviem ako je to s chlapcami aké máte skúsenosti vy ??

vitriolka
6. máj 2021

Svagrina nedavno rodila 41+2, tiez sa nevedela dockat..A po druhej vyvolavacke sa to rozbehlo, ma tiez lenivca 🙂

sona96
6. máj 2021

@sabina831 po 4 vyvolavackach a hamiltonovom hmate šiel aj tak cisárskym. Proste sa mu nechcelo.

hamonny
6. máj 2021

@sabina831 ja som presne pred 2 a pol týždňom porodila dcérku 40+4;). Išlo o 3. porod, všetci si mysleli, že to pôjde rýchlo, no mne bolesti ustupovali. Ani po dávke klystiru ani po sprchach, nič sa nerozbiehalo. A tak po oxytocíne sa to rozbehlo rýchlo, do 1,5 hod.som porodila. Držím prsty, nech všetko dobre dopadne a pekný porod prajem.

hamonny
6. máj 2021

@sabina831 mám doma dvoch synov, prvý isiel na 6. deň po termíne.

brezza
6. máj 2021

Aj ja som dnes 40+4 a malemu sa nechce von. Tiez neviem co robit. Prvy siel presne na termin.

sabina831
autor
6. máj 2021

@sona96 toho sa bojím aj ja že to nepôjde ani s vivolavackou mám bolesti každý deň no po1hodinke prestanú😏

sabina831
autor
6. máj 2021

@hamonny ďakujem 😊

weronika90
6. máj 2021

@sabina831 Bola som na tom rovnako. 2baby boli ztiez dlhšie v brušku, len šli tesne pred vyvolávanim. A tretieho museli už vyvolávať 😂 chlap si skratka dal načas. A to vyzeralo najskôr že porodim aj skôr. Ale mne vyvolali pôrod takým balonikom, lekár ho zaviedol do krčku, naplnil vodou a to nejak napomáha rozbehnúť pôrod. Za mňa super vec. Bála sok sa ze to budu riešiť liekmi, a takto to šlo pekne samé.

sabina831
autor
6. máj 2021

@brezza to verím ani ja neviem čo by som ešte mohla skúsiť som každý deň ako motorka veľa sa prechádzam okolo detí skacem upratujem všeličo no zajtra už musím ísť do poradne som zvedavá čo mi gynekológ povie 😏☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre