Ahojte žienky som 40+4 týždňi tehu a som ako na ihlách dnes mám druhý termín pôrodu čakám chlapčeka no tretí termín už nemám každý deň čakam aby už pôrod a kontrakcie dorazili mám dve dievčence doma aj s nimi som pretahovala no neviem ako je to s chlapcami aké máte skúsenosti vy ??
@sabina831 ja som presne pred 2 a pol týždňom porodila dcérku 40+4;). Išlo o 3. porod, všetci si mysleli, že to pôjde rýchlo, no mne bolesti ustupovali. Ani po dávke klystiru ani po sprchach, nič sa nerozbiehalo. A tak po oxytocíne sa to rozbehlo rýchlo, do 1,5 hod.som porodila. Držím prsty, nech všetko dobre dopadne a pekný porod prajem.
Aj ja som dnes 40+4 a malemu sa nechce von. Tiez neviem co robit. Prvy siel presne na termin.
@sabina831 Bola som na tom rovnako. 2baby boli ztiez dlhšie v brušku, len šli tesne pred vyvolávanim. A tretieho museli už vyvolávať 😂 chlap si skratka dal načas. A to vyzeralo najskôr že porodim aj skôr. Ale mne vyvolali pôrod takým balonikom, lekár ho zaviedol do krčku, naplnil vodou a to nejak napomáha rozbehnúť pôrod. Za mňa super vec. Bála sok sa ze to budu riešiť liekmi, a takto to šlo pekne samé.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Svagrina nedavno rodila 41+2, tiez sa nevedela dockat..A po druhej vyvolavacke sa to rozbehlo, ma tiez lenivca 🙂