Som v 40. týždni a som úplne zatvorená

agattha
19. mar 2015

Ahojte maminy, tak pomaly sa mi to blíži a už mám veľký strach. Termín mám 27. marca a budem rodiť prvýkrát. Problém je, že nielenže som úplne zatvorená, ale nemám ani len poslíčkov. Cítim sa akoby som bola v 5. mesiaci tehotenstva. Bojím sa, že pôrod nebude postupovať ako má a budú mi ho všemožne vyvolávať a nechajú má trápiť dlhé hodiny. Pravdepodobne budem rodiť v Čadci a počula som, že tu za žiadnu cenu nepristúpia k sekcii, aj keby na to boli dôvody, že radšej nechajú ženy trápiť. Máte niektorá podobné skúsenosti čo sa týka pocitov ku koncu tehotenstva alebo nejaké osobné zážitky z čadčianskej pôrodnice? Ďakujem 🙂

prego81
19. mar 2015

@agattha
hlavne pokoj a uzivaj si ze sa citis dobre 🙂 Ani ten najskusenejsi gynekolog ti nepovie presne v akom stave budes za par hodin. Kludne sa porod moze rozbehnut aj zajtra alebo este dnes.
Aj ja som bola v tomto stave....tyzden po termine a uplne zatvorena.
Co sa tyka tvojich obav z porodu a trapenia, o tom sa rozpravaj s gynekologom/porodnikom, to je clovek ktoremu by si mala verit. V dnesnej dobe sa uz nemusis trapit pocas porodu. Aj ked ti tu niekto napise neprijemnu skusenost z Cadce tak sa nenechaj rozhodit. Nakoniec to aj tak dobre dopadne 😉

monita88
19. mar 2015

@agattha Ahoj. Tak sa mozno stretneme, ja mam termin 29.3. a takisto ziadny naznak porodu a budem v Cadci.Sice som uz rodila, ale pred 7. rokmi, ale to tam este nebolo prerobene a bol iny primar. Nedavno som tam lezala a teraz je to uplne o inom. Ale tiez mam strach :( Pocula som o primarovi, ze je za prirodzene porody, ale urcite ak by nieco hrozilo tebe alebo dietatu, trapit ta nenechaju....Inak je to sympaticky clovek. A mozno budes prekvapena a porodis rychlo 🙂

jul11
19. mar 2015

@agattha ahoj. presne ako pise @prego81 . ja somt iez tyzden prenasala,uplne zatvorena,ziadne naznaky. behala som,cvicit som bola. den pred porodom porodnik skonstatoval,ze trosku sa krcok uvolnil.a porod sa pekne sam rozbehol,nebol dlhy,vsetko super.ono to tazko povedat dopredu.drzim palce

lucijag
19. mar 2015

tak urcite nieje pravda ze v cadci ta nechaju trapit za kazdu cenu ked je nevyhnute spraia sekciu ,praveze mozes byt rada ze ides do cadce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre