Ahojte maminy, tak pomaly sa mi to blíži a už mám veľký strach. Termín mám 27. marca a budem rodiť prvýkrát. Problém je, že nielenže som úplne zatvorená, ale nemám ani len poslíčkov. Cítim sa akoby som bola v 5. mesiaci tehotenstva. Bojím sa, že pôrod nebude postupovať ako má a budú mi ho všemožne vyvolávať a nechajú má trápiť dlhé hodiny. Pravdepodobne budem rodiť v Čadci a počula som, že tu za žiadnu cenu nepristúpia k sekcii, aj keby na to boli dôvody, že radšej nechajú ženy trápiť. Máte niektorá podobné skúsenosti čo sa týka pocitov ku koncu tehotenstva alebo nejaké osobné zážitky z čadčianskej pôrodnice? Ďakujem 🙂
@agattha Ahoj. Tak sa mozno stretneme, ja mam termin 29.3. a takisto ziadny naznak porodu a budem v Cadci.Sice som uz rodila, ale pred 7. rokmi, ale to tam este nebolo prerobene a bol iny primar. Nedavno som tam lezala a teraz je to uplne o inom. Ale tiez mam strach :( Pocula som o primarovi, ze je za prirodzene porody, ale urcite ak by nieco hrozilo tebe alebo dietatu, trapit ta nenechaju....Inak je to sympaticky clovek. A mozno budes prekvapena a porodis rychlo 🙂
tak urcite nieje pravda ze v cadci ta nechaju trapit za kazdu cenu ked je nevyhnute spraia sekciu ,praveze mozes byt rada ze ides do cadce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@agattha
hlavne pokoj a uzivaj si ze sa citis dobre 🙂 Ani ten najskusenejsi gynekolog ti nepovie presne v akom stave budes za par hodin. Kludne sa porod moze rozbehnut aj zajtra alebo este dnes.
Aj ja som bola v tomto stave....tyzden po termine a uplne zatvorena.
Co sa tyka tvojich obav z porodu a trapenia, o tom sa rozpravaj s gynekologom/porodnikom, to je clovek ktoremu by si mala verit. V dnesnej dobe sa uz nemusis trapit pocas porodu. Aj ked ti tu niekto napise neprijemnu skusenost z Cadce tak sa nenechaj rozhodit. Nakoniec to aj tak dobre dopadne 😉