Som v 40. týždni a mám každý 7 až 9 minút tvrdnutie bruška

vaiana2002
27. feb 2024

Ahojte baby zajtra som v 40tt a zajtra mám aj termín pôrodu dnes už asi 3h mám každých 7 až 9 minút stvrdnutie bruška do toho mini menštruačná bolesť a hneď po tom utekám cikat tlači mi na mechúr myslite že je to začiatok pôrodu alebo posličkovia ? 🫣 neviem čo robiť ďakujem vám za odpovede 🫶

dadka1997
27. feb 2024

@vaiana2002 je to možné, a taktiež je možné, že porodiš až o týždeň.. kedy si mala poradňu? Čo povedal doktor?

vaiana2002
autor
27. feb 2024

@dadka1997 včera som mala poradňu a otvorená na špic prsta

dadka1997
27. feb 2024

@vaiana2002 ono teraz to takto bude casto, sleduj aktivitu bábätka, intervaly tvrdnutia, skús teplu vaňu, mojkať sa s mužom a možno sa to rozbehne čim skor

ivangeline
27. feb 2024

Cakaj ci neprejde alebo to bude kazdych 5 ci 4min..potom chod.

kristiinaaa
27. feb 2024

@vaiana2002 ja odporúčam aplikáciu na meranie kontrakcií, mne ako prvorodičke dosť pomohla ..a taktiež som sa riadila pravidlom radšej 100x zbytočne ísť ako raz neskoro ..(samozrejme nie s každou blbosťou) 🙈.. ale aspoň ti tá aplikácia pomôže cca zorientovať kedy sa máš pripraviť do pôrodnice

nyphadora
27. feb 2024

@vaiana2002 pokojne moze začinať pôrod, sleduj si bolesti v aplikacii, daj si teplu hodinovu vaňu, a uvidiš , keď sa bolesť zintenzivni, tak si pripravuj tašku do porodnice. Mne začal pôrod vźdy v deň poradne 😂. Do nemocky môžeš isť stale, keď si niesi ista, pozru ťa, spravia sono, budeš vedieť na čom si ☺️.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre