Som v 38. týždni a mám silné menštruačné bolesti

Včera o 06:51

Potrebujem poradiť. Som tehotná toto je tretie tehotenstvo. Som v 38 tt. A už tri dni mám silné menštruačné bolesti, včera mi odtiekla zátka , preháňa má. Vôbec ale nemám kontrakcie také že začnú a prestanú. Mňa boli nonstop to brucho a kríže. Celé noci nespím. Ak do večera neporodim tak zbehnem už na pohotovosť. Chcem sa opýtať len že či sú toto poslickovia alebo predzvesť pôrodu alebo už rodím alebo ja už fakt neviem.

dadka1997
Včera o 06:57

A to chces porodit doma ????

lucia13022023
Včera o 07:02

Ja som vôbec nemala pravidelne kontrakcie a porodila som. Chod na pohotovosť

ivanakal
Včera o 07:04

V tejto situácii by bol MK posledné čo by som riešila... keby ti tu ľudia napísali, že nie to ešte nerodíš, tak by si sedela doma? Ach...

martul
Včera o 07:10

Ja som bola takto dva týždne....

fairyy
Včera o 07:13

je 23. chod tam dnes nech ta pozru aby ked este nerodis si nebola cele sviatky v strese

adeladulova
Včera o 07:18

Určite k doktorovi. Môžu byť nejaké komplikácie, netreba cakat

nevenka
Včera o 07:39

Tak ja som to takto mala pri 4.dietati, 3 dni som mala hnacku, bolesti brucha, ale ziadne kontrakcie. No ja som to mala 30.12.-1.1. - takze som pockala a 2.1. som mala poradnu. Mala som vysoky tlak, to bolo presne v tom 38tt., na kontrole to ale na porod nevyzeralo. Ale ak si prvorodicka a nevies to odhadnut, ja by som na tu pohotovoat sla.
Mna si tam ale nakoniec nechali kvoli tlaku a v ten den mi porod vyvolali, aj som porodila este pred polnocou.

sofia1979
Včera o 07:45

Myslíš, že menštruačné? Môžeš už kľudne rodiť, alebo sú to poslíčkovia

zara1357
Včera o 07:49

Radšej skôr ìsť do nemocnice, nech ťa pozru, ako neskoro. Deti mám 2, ale bolest brucha som nemala ani raz..

dixitka
Včera o 08:28

Zjavne sa otváraš, preto tie bolesti a odtok zátky. A teda ja som mala tiež také nonstop “menštruačné” kontrakcie, ale už v deň pôrodu :D na monitore ukazovalo vlny, ale ja som to cítila nonstop, až kým mi nezabrala epidurálka. Čiže asi radšej choď, nech ťa skontrolujú a možno si ťa tam už aj nechajú - ber aj tašku 😉

januska12323
Včera o 09:45

Na čo čakáš do večera?

kiki68
Včera o 10:06

Mazaj do porodnice, takto porodis doma, to su kontrakcie, porod neni americky film

kiki68
Včera o 10:07

@zara1357 ja som mala, neustale zvracala, ked kontrakcie idu do brucha a zaludka, tak je to ako brusna chripka a kramy k tomu

suzitok
Včera o 11:12

Mne nebolo nič...odtiekla mi zátka, bola som bez bolestí, bez všetkého, našťastie som mala ráno poradňu, po vyšetrení v ambulancii mi rovno volali sanitku, ledva ma stihli prijať na sálu...tiež nechápem načo čakáš ešte...plus máš aj bolesti...

vesmirnyglobus
Včera o 15:44

Tak ako??? 😊😊

svetlonos
Včera o 16:03

@vesmirnyglobus
no autorka uz bud rodi alebo ma už aj hotovo 🙂 Parádny Vianocny darček. Hádam sa ozve.

vesmirnyglobus
Včera o 17:10

@svetlonos aj Ja si myslím. Krásny darček 😊🌲

suzitok
Včera o 18:23

Podľa mňa je už vybavená 🙂 Krásne Vianoce 😍

minka201
Včera o 21:10

@suzitok Fíha. To už si sa otvárala, keď ti rovno volali sanitku?

minka201
Včera o 21:10

@autorka Ako?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre