Ahojte baby, som prvorodicka (38tt) a o jednej ráno som sa zobudila na to, že ma bolí brucho a tvrdne v pravidelných intervaloch. Prechádzala som sa, bola som sa osprchovať, nič nezabralo a bolesti prichádzali cca každých 6 min. Včera som bola akurát na kontrole u gyn a tá skonštatovala, že placenta je už zrelšia, ale ešte som ako tak zatvorená. O piatej ma manžel radšej zobral na pohotovosť, kde ma prijali a povedali mi, že ma budú dnes celý deň pozorovať a uvidia či sa to rozbehne alebo nie. Voda mi ešte neodtiekla, len tie pravidelné bolesti mám stále. Večer alebo zajtra sa rozhodnú čo bude ďalej. Bola niektorá v podobnej situácii? Len by ma zaujímalo, ako to u vás ďalej prebiehalo, čo sa dialo a tak.
@luckak94 ved šupnu ťa na monitor - a kedze mas pravidelne kontrakcie tak ti ,,pichnu vodu,, a potom sa to rozbehne - mne sa to vzdy potom uz naplno rozbehlo a bola to rychlovka.
@dominika6 a co je na tom take poburujuce?
@majusik236
aaale nič...
Budu ta davat na monitor,ak budes mat kontrakcie prepichnu vodu,a pojdes rofit,ja v tvojom tyzdni uz som mala porod tyzden za sebou dcra a aj syn su v 37tt,ale yplne odlisne porody,
Ahojte mamicky chcem sa spytat son v 38tt troska ma pobolieva brucho a mam take spinenie slabo ruzovej farby coto moze byt
@sofinecka1 moze byt ze budes rodit,ak budu bolesti silnejsie alebo krvacat rychlo do nemocky,
Ja som v 38 tt lezala v nemocnici dva dni ale neotvarala som sa tak nerobili nic!!!!mala sa narodila presne po 48 hodinach ako 2 kilova lebo som mala uz zlu placentu .....drzim palce a hlavne sa nestresuj vsetko bude ok 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Počkajú, potom ti mozno spustia vodu, aby sa to trosku pohlo dalej