Som v 34 tt - mám poslíčkov?

nikk3y
24. júl 2021

ahojte
ako ste vedeli že sú to poslickovia?
som 34tt prvorodicka, doteraz som si myslela že buď sa babo veľmi často krát presúva alebo mám len kŕče 🤷‍♀️
tieto kŕče mám pfu asi od 30tt možno aj predtým ale slabšie, mám skoro vždy tvrdé brucho, pri každom pohybe ma to boli cítim silný tlak, pichá ma v podbrusku, neviem spávať už ani na bokoch keďže cítim bolesť aj vtedy na brusku
mávam "vlny" bruska ktoré v tomto týždni dosť bolia
aké skúsenosti máte vy?
ako ste vedeli že to už dlho nepotrvá?

ivangeline
24. júl 2021

Hmm..konkrakcia boli skor ako menstruacne bolesti...tam dole...pod bruchom a pritom ti tvrdne brusko.

petamich
24. júl 2021

poslickovia su vlastne slabsie kontrakcie len ich dlzka sa nepredlzuje a frekvencia sa neskracuje - mali by prejst napr. po teplej sprche

najcastejsie sa prejavia ako krce menstruacne alebo napr. silnejsia bolest krizov

to co popisujes mi nepride uplne ako poslickovia

nikk3y
autor
24. júl 2021

@petamich presne toto že nejako mi to nepasuje 😧

nikk3y
autor
24. júl 2021

@ivangeline 😔 tak potom ja už neviem
keď moja dr.vzdy vraví že babo je v poriadku 🙁🤔

ivangeline
24. júl 2021

Najskor sa roztahujes. Zvacsujes. A ked spis na chrbte,tak bolia aj dost krize...a celkom nepohodlne sa uz spi v poslednych tyzdnoch... a telo sa pripravuje na porod,takze mozu byt kadejake bolesti. Pripadne dieta ta kope niekde.. xD

nikk3y
autor
24. júl 2021

@ivangeline tak tento začiatok bol dosť drastický 😳😃😃😃
ja už ani nespim 😃 spavam pomaly na stene, na chrbte nevydrzim lebo začnem mať tlaky na bruchu 🤷‍♀️🤣
ja som strašne zvedavá že čo mi môj nový dr.povie po vyšetrení 🤷‍♀️😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre