ahojte
ako ste vedeli že sú to poslickovia?
som 34tt prvorodicka, doteraz som si myslela že buď sa babo veľmi často krát presúva alebo mám len kŕče 🤷♀️
tieto kŕče mám pfu asi od 30tt možno aj predtým ale slabšie, mám skoro vždy tvrdé brucho, pri každom pohybe ma to boli cítim silný tlak, pichá ma v podbrusku, neviem spávať už ani na bokoch keďže cítim bolesť aj vtedy na brusku
mávam "vlny" bruska ktoré v tomto týždni dosť bolia
aké skúsenosti máte vy?
ako ste vedeli že to už dlho nepotrvá?
poslickovia su vlastne slabsie kontrakcie len ich dlzka sa nepredlzuje a frekvencia sa neskracuje - mali by prejst napr. po teplej sprche
najcastejsie sa prejavia ako krce menstruacne alebo napr. silnejsia bolest krizov
to co popisujes mi nepride uplne ako poslickovia
@ivangeline 😔 tak potom ja už neviem
keď moja dr.vzdy vraví že babo je v poriadku 🙁🤔
Najskor sa roztahujes. Zvacsujes. A ked spis na chrbte,tak bolia aj dost krize...a celkom nepohodlne sa uz spi v poslednych tyzdnoch... a telo sa pripravuje na porod,takze mozu byt kadejake bolesti. Pripadne dieta ta kope niekde.. xD
@ivangeline tak tento začiatok bol dosť drastický 😳😃😃😃
ja už ani nespim 😃 spavam pomaly na stene, na chrbte nevydrzim lebo začnem mať tlaky na bruchu 🤷♀️🤣
ja som strašne zvedavá že čo mi môj nový dr.povie po vyšetrení 🤷♀️😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Hmm..konkrakcia boli skor ako menstruacne bolesti...tam dole...pod bruchom a pritom ti tvrdne brusko.