Zdravim chcem sa spytat ake mate skusenosti stim ked je zena potermine tizden a lekari nic nerobia.
@zdenulecka týždeň po termíne je potrebné vyvolať pôrod. Ale ten pravopis ....
@zdenulecka od toho je lekar aby ta sledoval a urcil, kedy sa porid vyvola ak nezacne spontanne. normalne je rodit medzi 38-42tt
Týždeň po termíne som šla do nemocnice na sledovanie a na 4.deň mi vyvolali pôrod, keďže som už mala zlé prietoky a málo plodovej vody.
opravte ten nadpis,však je to hrozné...
@janinah to už je opravené??? MESIAC po termíne? skoro som odpadla, že chudák žena... a v texte je len týždeň po termíne
@spadnutaslivka Ten admin je zrejme idiot, alebo ako je tu moderné tvrdiť v takýchto prípadoch - dyslektik a dysgrafik. Dnes už jednej zmenili, že hľadá podnájom z Bratislavy na Banskú Bystricu a teraz toto. Však to je názov, ktorý až kričí proti zdravému rozumu - to fakt pri písaní niekto vôbec nevidí/nepremýšľa?
Iniciatívny blbec, hotové nešťastie.
@bambulienka25 ako prepáč…Prečo jej to takto potrebuješ písať? Ak nechceš radiť, neraď. Áno, nieje to správne ten autorkin pravopis a samu ma bolia oči, ale bože, veď moze mat nejaký problém alebo to nevie napísať lebo neviem čo alebo niečo, ale prečo ju hneď musíš ponížiť? Jemine. Väčšinou sa komentára radšej osobne zdržím, než by som sa s niekym mala hádať (ani s tebou sa nechcem hádať), ale tvoj komentár mi riadne zdvihol adrenalín😉.
P.s. Nepotrebujem sa zastavať autorky, no skutočne som ti toto potrebovala napísať
@bambulienka25 hej no. Ale určite chápeš čo som tým chcela povedať. Aj ja ta chápem, len sa mi to zdá prehnane. Pekný večer 🙂
@bambulienka25 😁😁😁😁 práve som dostala tik do oka
@zdenulecka neviem ci by to fieta alebo mozno aj ty mesiac po termine prezilo.... Tyzden po termine ak nie je dovod na paniku v pohode ja som rodila 10den po termine zdrave dieta 😊
Hádam navštevuješ poradne v nemocnici. Ak ti nič nepovedali, pýtaj sa, aký je ďalší postup. Mňa hospitalizovali na 9ty deň a začali vyvolávať.
Na poslednej kontrole by ti mal dr vypisat papiere do nemocnice a napisat ti do nich,ze ak do urciteho datumu prirodzene neporodis,mas ist na hospitalizaciu..pri prvom dietati je ta doba cakania dlhsia ako pri druhom
@bambulienka25 možno je cudzinka
Ja sa nedivim, ze chlapci admini utekaju z konika.
Najprv nezmyselne zmenia text (chapem, v zivote dieta necakali, nerozumeju, co za koninu napisali), vyvolaju tym nedorozumenie, a potom rozpravaju, ako to chudaci uz psychicky nezvladali.
Nuz, muzi. Klasika. 🙂
A autorkin stav musi posudit jej gynekolog, pripadne v nemocnici. Mna nechali dva tyzdne po termine, lebo sa im zdalo, ze je nespravne urceny.
A potom to bolo len-tak-tak, lebo to presvihli.
Takze tlac trochu na doktorov. A ak sa citis hocijak zvlastne, tak im to povedz (ked mas pocit, ze nieco je inak, ako bolo doteraz). U mna to bol tento pocit, pre ktory ma teda (aby bola madam spokojna) vysetrili a rovno som videla, ze hoci sa tvaria, ze vsetko ide podla planu, hovoria na mna pokojne, riadne znervozneli. A do polhodiny som bola na stole.
@zdenulecka Ahoj. Ja som bola 10dní a potom ma dali na vyvolávačku. Možno by si sa mohla skúsiť sama opýtať sestričky alebo niekoho že sa ti zdá dlho takto preťahovať tehotenstvo.
@bambulienka25 prepáč ja som to teda nepochopila 😁, len mi to napadlo, že asi je cudzinka. No tak ale na teba by som to nepovedala, slovenčina je dosť ťažká.
@zdenulecka Ty si celá po TERMÍNE!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@zdenulecka ja mam taku skusenost, ze sa caka 10dni az max. 2tyzdne....ak dovtedy nic, potom nasleduje hospitalizacia a vyvolanie porodu
asi to zavisi od tej ktorej nemocnice, ale napr. na Antolskej v Bratislave, ak je zena po termine chodi kazdy druhe den do nemocnice na pasy, kde sa skontroluje, ci je babatko v poriadku, ak ano, zase o dna dni prist ....hospitalizuju az na 10az14den po termine