Ahoj žienky, dnes som 2 den po termine a este som zavreta..chodim ako kacka, vsetko ma boli tam dole, neviem dvihat nohy, v noci spim v polosede, inak sa neda, malicka ma hlavicku uplne dole, no krcok zavrety. Poslicky nemavam, len v noci som mala slabe menstruacne bolesti, no presli...mate niektore skusenosti, boli ste na tom podobnene, no predsa to prislo samo z nicoho nic?? Nechcem prenasat, chcem mat malu pri sebe, neviem sa jej dockat.
@nikuska_179 ja som prenasala 9 dni, na 10 den som uz mala ist na prijem, no nakoniec sa to na ten 9 den spustilo same. A to som nevladala posledne dni prejst viac ako par krokov po byte. Viem, ze je to otravne, ale musis len vydrzat.
@eribel 🙂 na sex sa necitim 🙈 ani rozkrocit sa neviem. Dnes to je masaker, vzdy ledva chodim, no ale dnes...skusim teda relaxovat, aj ked uz par dni neviem co to spanok je, mozem len na chrbte v polosede spat, lezat. Inac ju tlacim a dava mi to dost najavo, aj ma rozboli brucho dost. Chudatko, nema vela miesta. Keby som sa aspon otvarala, ale nic..
@beky1813 uff, tak to je ozaj otravne a unavne. 🙂
Zacni chodit po schodoch. Mne to pomohlo. Prestala som pouzivat vytah a chodila som po schodoch az na 8.posch. Ked som prenasala, tak som si tu trasu vybehla aj 4 krat denne 😁 a teda sex... Nieco z toho zabralo, lebo som prenasala len 2 dni.
Ahoj. Aj ja som prenášala 2 dni. Kamošky mi zo srandy poradili, po tom ako som mala umyté okná, schody zbehané niekoľko krát...., že máme vyskúšať masáž bradaviek cca 10min 3x za deň. Netuším či to bolo fakt vďaka tomu, ale ja som po 2 dňoch prenášania skúsila ich odporúčanie a večer bol syn na svete ☺️
@nikuska_179 vela peso, ako pisali aj po schodoch. mne nakoniec pomohol horuci kupel a stimulacia gradaviek. neznie to lakavo, ja viem, ale prenasala som 5 dni a po tomto som uz vecer mala prve kontrakcie
@nikuska_179
Mam znamu z Argentiny a u nich sa vraj hovori, ze je treba zjest cely ananas naraz a spusti to porod...Neviem, co je na tom pravdy, ale ona prenasala a naozaj zjedla ananas a praskla jej plodova voda🙂Drz sa!
ja som ani nevedela že prenášam....až keď sa narodila dcéra, až vtedy tam boli príznaky ktoré majú deti ktoré sú dlhšie v brušku.... Ja som to znášala Ok, pribrala som len 13 kg, bruško som mala malinké....Horšie to bolo po pôrode....ukričané, urevané dieťa, prebdené celé noci.... povedali sme že nikdy viac....o 18 mesiacov bola na svete ďalšia slečna...😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
☺ ze nechcem prenasat ☺ ....to je zlate....ale to asi nechce ziadna zena a, zial, moc to neovplyvnime....teda niektore tvrdia, ze hej: sex, schody, tepla sprcha.....mne nezaberalo nic, na 10ty den prenasania vyvolavali porod.....ale ja som nemala take tazkosti ako pises, do poslednej chvile som bola ako rybicka.....odporucam relax, klud, uzivaj si posledne chvile ticha, kludu, spanku.....potom to uz take nikdy nebude ☺...... a ani brusko....