Pri prvom pôrode som cítila slabulinké bolesti podbruška deň predtým ako mi pôrod vyvolali. Po hodinke od tablety na vyvolanie mi odtiekla voda a ako lusknutím prsta hneď silné kontrakcie. Teraz mám 3 dni pred termínom a strašne mi tvrdne brucho. Od dnešného večera ho mám v podstate stále tvrdé, a cítim nebolestivé pnutie dole v podbrušku a trochu tlak na konečník. Netuším či budiť muža a ísť do pôrodnice, alebo tam najprv zavolať, alebo proste počkať čo bude do rána. Čo myslíte?
Ak uz si rodila, tak vieš, ze pôrod su bolesti, ktoré su v intervaloch a skracujú sa, ja si myslím, že to sa nedá ničím zmýliť..
Daj si teplú vaňu, vecer si spravte s mozom romantiku a mozno do rana porodíš
Ja som mala prvé tehu, brucho mo tvrdlo posledny týždeň poriadne a posledne dni pred pôrodom skoro stále. Prišla som do nemocnice na príjem lebo som prenášala, keď ma vyšetrovali, povedali ze som na 2,5cm otvorená a aj na pasoch mi ukazovalo, že mám kontrakcie a ja som povedala sestričke ze necítim bolesť len mi tvrdne brucho a ona ze to sú podtste kontrakcie. Čiže ja by som asi išla aj keď už asi neskoro píšem 😁 ale nepodcenovala by som tvrdnutie brucha... Celý deň som bola na izbe, bez bolesti, len tvrdnutie, veevr mi odtiekla voda a keď ma zas vyšetrovali, už som bola na 5,5cm.. A bezbolestne v podstate, len tvrdnutie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Pokoj. Aj mne prvý vyvolávali a pri druhom som vedela,že rodim,aj keď začal spontánne. Mala som tlaky na brucho a kríže zároveň.