Som 8 týždňov po pôrode a stále krvácam

fifina461
2. dec 2015

Ahojte. Som 8 tyzdnov po porode a stale krvacam. Na kontrole po sestonedeli som nebola. MAly bol v tom case chory. Objednali ma az na januar. Stalo sa to uz niektorej z vas? Diki 😉

emily203
3. dec 2015

@fifina461
Ahoj. Ano, tiez som dlho krvacala a na kontrole som bola po viac ako 3-och mesiacoch. Potom sa to vsetko upravilo. Pekny den.

marianka0101
3. dec 2015

@fifina461 nie som si istá, či je to normálne, ja by som neriskovala, zavolala sestričke, povedala v čom je problém, moja by mi určite dala termín behom pár dní. určite by som to nenechala tak

seahorse27
3. dec 2015

No zalezi od intenzity. Mne to skoncilo presne po 6 tyzdnoch a posledne 2 tyzdne to boli len velmi slabucke hnedaste az bezfarebne lochie, ale urcite nie cerstva krv. Ak naozaj silnejsie krvacas a je to cerstva krv, tak by som kontaktovala gynekológa aspon telefonicky. Ak mas pocit, ze to postupne slabne, tak by to mohlo pockat aj do januara. Inak, nemoze to byt uz menstruacia?

catca25
3. dec 2015

@fifina461 ja som mala taky problem. Krvacala som este tri mesiace po porode. Vyriesilo sa to antikoncepciou, bola to hormonalna porucha. Krvacat dlhsie ako sest tyzdnov bezne nie je. Naozaj, mala by si zajst na tu kontrolu.

fifina461
autor
3. dec 2015

@emily203 diki

fifina461
autor
3. dec 2015

@seahorse27 ozvem sa lekarovi...diki

majjjjuska
3. dec 2015

Toto počujem prvý krát!Zavolaj rýchlo mudr.a vysvetli mu v čom je problem,nech ti da čím skôr termína na kontrolu!

gviera
5. dec 2015

8 týždňov je veľa, podľa mňa určite treba zavolať gynekológovi, treba ísť na kontrolu. Aby si náhodou niečo nezanedbala, do januára je ešte ďaleko, v januári ti možno povedia, že kde si bola doteraz... 😉 Aj pre tvoju vlastnú pohodu predsa potrebuješ vedieť, či je všetko v poriadku

j0hana
8. dec 2015

@fifina461 ja som krvacala 9 tyzdnov..nakoniec mi musela gyn. pichnut injekciu na zastavenie krvacania

anshelia
8. dec 2015

ja som krvácala po prvom pôrode 10 týždňov a zastavilo sa to samé.. po druhom pôrode "iba" 8 týždňov..

fifina461
autor
8. dec 2015

Zeny bola som na prehliadke..bola to iba menstruacia 😉 😉 dakujem za rady 🙂 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre