Ahojte. Som 8 tyzdnov po porode a stale krvacam. Na kontrole po sestonedeli som nebola. MAly bol v tom case chory. Objednali ma az na januar. Stalo sa to uz niektorej z vas? Diki 😉
@fifina461 nie som si istá, či je to normálne, ja by som neriskovala, zavolala sestričke, povedala v čom je problém, moja by mi určite dala termín behom pár dní. určite by som to nenechala tak
No zalezi od intenzity. Mne to skoncilo presne po 6 tyzdnoch a posledne 2 tyzdne to boli len velmi slabucke hnedaste az bezfarebne lochie, ale urcite nie cerstva krv. Ak naozaj silnejsie krvacas a je to cerstva krv, tak by som kontaktovala gynekológa aspon telefonicky. Ak mas pocit, ze to postupne slabne, tak by to mohlo pockat aj do januara. Inak, nemoze to byt uz menstruacia?
@seahorse27 ozvem sa lekarovi...diki
Toto počujem prvý krát!Zavolaj rýchlo mudr.a vysvetli mu v čom je problem,nech ti da čím skôr termína na kontrolu!
8 týždňov je veľa, podľa mňa určite treba zavolať gynekológovi, treba ísť na kontrolu. Aby si náhodou niečo nezanedbala, do januára je ešte ďaleko, v januári ti možno povedia, že kde si bola doteraz... 😉 Aj pre tvoju vlastnú pohodu predsa potrebuješ vedieť, či je všetko v poriadku
ja som krvácala po prvom pôrode 10 týždňov a zastavilo sa to samé.. po druhom pôrode "iba" 8 týždňov..
Zeny bola som na prehliadke..bola to iba menstruacia 😉 😉 dakujem za rady 🙂 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@fifina461
Ahoj. Ano, tiez som dlho krvacala a na kontrole som bola po viac ako 3-och mesiacoch. Potom sa to vsetko upravilo. Pekny den.