Na 4 deň od porodu zo mna vysiel plodovy obal ktori tam bol ponechany . Nasledne zo mna vytiahol doktor dalsi kusok s tym ze vo mne este nieco zostalo a dostala som injekcie 4 na sťahovanie maternice krvacanie zoslablo az nakoniec som špinila . Nasledne po neustalom špineni som na 4 tyžden začala znova mierne krvacat ale kedze sme boli s malou v nemocnici na detskom tak som k lekarovi isla az 6 tyždňou po porode, na ultrazvuku nevidel nič len to že nie je ešte uzavrety krčok. Znova som dostala 5 injekcii a uz po druhej sa krvacanie zastavilo a zacala som špinit. Po vybrati 5 injekcie bolo už naozaj slabulinke špinenie. Na kontrole dr. povedal že už to vyzera lepsie ale ze spiniť este mozem. Presiel tyzden a ja som tuto nedelu zacala opať krvácať. Čo robit ? Zažila to niektora? Dr. povedal že asi bude cistit ked by som krvacala ale že mi to spraví ambulantne. Teda bez uspatia. Ja mam fakt strach. Bojim sa mu aj zavolat že je to tu znova.
nie je to uz nahodou menstruacia? ja som plynule presla zo spinenia do prvej menstruacie po porode.
Ahoj..ja som sa po porode cistila asi 3 týždne a potom sa už nekrvacala a teraz znova som zacala..ale tak isto som to mala aj pri prvom porode...ze som znovu krvacala po 6 týždnoch..trvalo to asi týžden a potom som už nemala menzes rok..takze podla mna nieje dovod na strach...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ospravedlňujem sa za preklp píšem z mobilu